• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kolejne dziecko

dziekuję za miłe słowa:-)
oj domek coraz wiekszy, i faktycznie jest co nosić juz,no i coraz gorzej ze schylaniem idzie:sorry2: ale nie narzekam, bo mógłby byc wiekszy;-) a tak tylko 13 kg przytyłam niecałe:-) w czwartek mam kontrole u gin to się dowiem jaki duży ten nasz Bartuś już jest, mam nadzieje, ze jakoś w normie sie urodzi i kolos nie będzie;-)

reklama
rosmerta będę nudna faktycznie służy ci ta ciąża usta jak u Pameli to mąż pewnie szczęśliwy no i biust niczego sobie bez silikonu.A brzusio faktycznie kuleczka.

Rosmerta jak pięknie wyglądasz w ciąży..służy ci szalenie!!!! I jaki piękny brzusio...

A ja po wizycie wczorajszej - w moczu leukocyty, ma do piątku pić i siusiać i zrobić w piątek mocz, a jak wyniki się nie poprawą to na wizytę po leki..eah..poza tym z maluszkiem wszystko oki, rośnie nadzwyczaj szybko, wazy już 670g, a rozmiarami wyprzedza wiek ciązy o 2,5 tyg. no ale może zwolni trochę..heheh..za to zaciśnięte nózki nie potwierdziły nam płci - w sumie pani doktor nie wiedząc, ze my wiemy sama raczej zasugerowała, że dziewczynka, ale nie na 100%...no wiec czekamy dalej - mimo, że juz na echo sie dzowiedzielisy to nie dowierzam jakoś...a może poprostu boję się uwierzyć, żeby sie nie rozczarować

Mysia dbaj o siebie, żeby wyniki poprawić:tak:

Karola no to zacznij sie ogladac za tym wózkiem kochana, bo tobie też czas juz smignął i niewiele juz zostało :tak:

w tej ciąży odpukać mocz zawsze ok ale w pierwszej non stop miałam zapalenie leukocyty bakterie jak choroba psychiczna jakaś.pamiętem że najlepszy był Urinal i na kilogramy jadłam suszoną żurawinę.

reklama
aha, KArola no następna wizyte mam 25 marca, czyli za dwa tygodnie, a za tydzien mam tylko wejść na ktg zrobić, u nas normlanie wizyta co 4-5 tygodni a pod koniec ciąży to co 2 tyg wtedy. No chyba, że urodze wczesniej, to to była ostatnia wizyta wtedy dziś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry