Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jacek:Witam, ja mam dwójkę dzieci a różnica wieku między nimi to rok i trzy miesiące, uważam , że taka różnica jest idealna ponieważ dzieci rozwijają się razem jedno drugie naśladuje no i zaoszczędza się na ciuszkach :-)
dzieci masz dwoje, ale za to dwie osobowosci jagode vel jacek i widocznie da sie z tym zyc... ;-)Jacek:
Ja też ma dwójkę dzieci a różnica wieku między nimi to 16 lat i siedem miesięcy, uważam , że taka różnica jest idealna ponieważ dzieci rozwijają się osobno i dzięki temu mam możliwość posiadania dwojga dzieci a nie jednego w dwóch osobach.![]()
Hmmm..... Czy to Ty na mnie doniosłaś?;-)dzieci masz dwoje, ale za to dwie osobowosci jagode vel jacek i widocznie da sie z tym zyc... ;-)
ja nigdy na nikogo nie donosze. czepiasz sie ironicznie chmurki, to moge napisac co mysle ;-)Hmmm..... Czy to Ty na mnie doniosłaś?;-)
kazdy czlowiek jest inny nie wazne czy maly czy duzy. Miedzy moimi jest 2 lata roznicy, wychowuja sie razem a sa zupelnie inni i kazdy ma swoja wlasna sciezke rozwojuJacek:
Ja też ma dwójkę dzieci a różnica wieku między nimi to 16 lat i siedem miesięcy, uważam , że taka różnica jest idealna ponieważ dzieci rozwijają się osobno i dzięki temu mam możliwość posiadania dwojga dzieci a nie jednego w dwóch osobach.![]()
kazdy czlowiek jest inny nie wazne czy maly czy duzy. Miedzy moimi jest 2 lata roznicy, wychowuja sie razem a sa zupelnie inni i kazdy ma swoja wlasna sciezke rozwoju

opanuj se chlopie nieco. Odczytalam jak bylo napisane, ironicznie owszem ale i po chamsku. Pozwol, ze jak sama nie bede znala jakiegos slowa to je sobie poszukam w slowniku (bo mam! jakbys sie zastanawial) czyzby Twoje posty byly nietykalne, nie wolno na nie odpowiiadac?