reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Hej..ja po wizycie..
Zapis KTG jest ok..zero skurczy
realmad2.gif
unhappy.gif
, za to mała ruszała się podczas tego badania maksymalnie..co chwilę naciskałam, że ruch małej czuję
yes2.gif
Ale jak mi ginka pomacała brzuch, to powiedziała, że macica w stanie gotowości skurczowej czy jakoś tak..
Potem badanko na helikopterze..po chwili masowania ginka stwierdziła, że szyjka już całkowicie zgładzona i mięciutka, dwa palce rozwarcia (4 cm)..Po badaniu USG wody jeszcze ok..
No więc czekamy dalej..jeśli do poniedziałku nic nie ruszy, to już na oddział.

Mama, tez tak myślę - Martusia stwierdziła, że z jakiej okazji mam mieć urodziny w tym samym miesiącu co siostra:-D:-D
Anawawka - mam nadzieję, że nie będzie to na Mikołaja - kurcze, cały tydzień jeszcze się kulać???:szok: A poważnie, coś czuję, że faktycznie niedługo..a te dwa palce, to w sumie brakuje "tylko" 6cm..

Mama, tez tak myślę - Martusia stwierdziła, że z jakiej okazji mam mieć urodziny w tym samym miesiącu co siostra:-D:-D
Anawawka - mam nadzieję, że nie będzie to na Mikołaja - kurcze, cały tydzień jeszcze się kulać???:szok: A poważnie, coś czuję, że faktycznie niedługo..a te dwa palce, to w sumie brakuje "tylko" 6cm..

Maxwell jeszcze "tylko" 6 cm i wypdanie ;). Super, jakoś samo się dzieje i pewnie bedzie poród błyskawica. Jak sobie przypomnę jak mnie bolało przy 3 cm... uff...

Maxwell wierzę, że już byś chciałabyć po :) Ja oboje dzieci przenosiłam 2 tygodnie, a za drugim razem tak się przestraszyłam wywoływania (po pierwszym), że urodziłam w dniu, w którym miałam się stawić na oddział :)

reklama
Ja ja juz pogratulowałam na listopadzie ale nie zaszkodzi jeszcze raz:

Martusiu witaj po drugiej stronie brzuszka!!! Rośnij zdrowo i bądź pogodnym bezproblemowym bobaskiem :-D:-D

Do góry