reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
rany dziewczyny, kiedy to zleciało.. !!!:szok:
przecież dopiero co nasze dzieciaczki z listopada 2009 były takie malutkie...

mi już hormony z mózgu zlazły ale i tak jakoś nie dociera do mnie myśl, że to już koniec z ciażami i maluchami. Zdrugiej strony chciałabym pożyć.
Czas pokaże, daję sobie 3 lata na decyzję :D

Agrafka, mówisz, wszystko się może zdarzyć?;-):-) Ja osobiście wolałabym zakończyć na dwójce moich potworków..choć S. ostatnio coś przebąkuje, że może jeszcze..:szok::baffled:

maxwell duża dziewczynka z Martusi:tak:

Kuba urodził się i długi i dużo ważył:tak: zobaczymy jaki będzie brat, nie znam wagi z USG bo jak wiadomo tutaj już pod koniec nie robią, ale obstawiam mniej wiecej kolo 4 kg

Agrafka, mówisz, wszystko się może zdarzyć?;-):-) Ja osobiście wolałabym zakończyć na dwójce moich potworków..choć S. ostatnio coś przebąkuje, że może jeszcze..:szok::baffled:

maxwell to u mnie odwrotnie, M chcial mieć troje, ale juz mu przeszło :)
chyba brakuje mu "normalnego" życia i widzi ile to kosztuje.
Ale ja nie mówię jeszcze ostatniego słowa - to znaczy nie planuję na razie żadnej mocnej antykoncepcji. Wolałabym jednak nie wpaść w czasie karmienia piersią tylko podjąć tę decyzję swiadomieza te 2 -3 lata :)

rany dziewczyny, kiedy to zleciało.. !!!:szok:
przecież dopiero co nasze dzieciaczki z listopada 2009 były takie malutkie...

mi już hormony z mózgu zlazły ale i tak jakoś nie dociera do mnie myśl, że to już koniec z ciażami i maluchami. Zdrugiej strony chciałabym pożyć.
Czas pokaże, daję sobie 3 lata na decyzję :D

Też mam takie wrażenie , ze nasze maluszki dopiero były takie malutkie;-)

Maxwell duża dziewczynka z twojej córeczki.
AniaSm już 7 m-cy. Ale ten czas leci.

Ja chciałabym mieć dwójkę dzieci, mój M też. Czas pokaże jak sie wszystko ułoży. :-)

Po wizycie kontrolnej lekarz dostrzegł w miejscu szycia w pochwie małą ziarninę . Przypalił mi ją na miejscu kwasem i przykazał jeszcze tygodniową abstynencję;-)
Ogólnie wszystko dobrze , wstępnie umówiłam się na połowę lipca na założenie spirali. Padło pytanie czy chcę mieć jeszcze dzieci tu padła moja odpowiedź- NIE . Już moją przygodę z ciążami uznaję za zamkniętą.

Ja ważyłam wczoraj w domu Alę i ma 5400 g. W przychodni zważymy się dopiero przy wizycie na szczepieniu , ale najpierw neurolog musi dać zgodę na szczepienie

reklama
marta a co to jest ta ziarnina ?
Czemu Ala będzie jeszcze miała kontrolę u neurologa ? Moja Ale też miała, dlatego, ze strasznie była "zaciśnięta", piąstki, ramionka - ale neurolog stwierdziłą, ze jest ok.

Do góry