reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

Antek wymyślił sobie nową zabawę- wrzeszczy małej do ucha. Ta zazwyczaj tak się wystrasza , ze jest aż sina z płaczu a ten się śmieje. Synek wykorzystuje chwilę nieuwagi naszej i wtedy zaczyna. Prosiłam , tłumaczyłam , on przepraszał i dalej robi swoje. Mam ochotę zrobic mu to samo z całej siły , ale nie tędy droga.

:szok:ale łobuz jaki no;-)....juz sobie wyobrażam jak sie potrafi wystraszyc takim piskiem...mam nadzieję że mu przejdzie.Najgorsze ze tego zignorować nie mozesz bo mała płacze i sie boi a ten swoje i ma ubaw.I wez człowieku badz mądry...;-)

reklama
AGRAFKA podpowiem ci patent mojej ginekolog, jak boisz się że po odciągnięciu będziesz mieć puste cycuszki to już w czasie odciągania zacznij pić wodę i ogólnie jak karmisz to dużo pij-ale to pewnie wiesz:tak: Ja tak robiłam ale na odwrót tzn mało piłam żeby nie mieć tyle pokarmu albo zapalenia piersi- a tak mi się czasem strasznie chciało że wymiękałam:tak:

Przedstawiam Wojtusia :-)

jak sie ogarne zaglądnę do Was oczywiście, dziekuje za gratulacje

Załączniki

• SAM_4366.jpg
    SAM_4366.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 53
  • SAM_4371.jpg
    SAM_4371.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 56
  • SAM_4378.jpg
    SAM_4378.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 58
  • SAM_4365.jpg
    SAM_4365.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 56
pola, pisalam na fb,ale co tam :-) piekny jest! i te wloski! zupelnie inny niz Kubus :tak:, chociaz moja tez sie urodzila z ciemnymi, a teraz blondyna,wiec moga sie zmienic. nie pamietam juz jakie Twoj Kubus mial po urodzeniu

reklama
Dzieki Dziewczyny:-)

banana Kuba jak sie urodzil tez mial ciemne wloski, troszke mniej niz Wojtus. A teraz blondasek :) Sa podobni, wargi te same:tak: i minki robią identyczne :)
Wojtek spi cały czas, Aniolek po prostu:tak: A Kuba dostal gorączki:-(

agrafka daję radę, teraz jest mama wiec nie narzekam. Pozniej zobaczymy jak bedzie.

Do góry