reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Ala wczoraj po raz pierwszy wydoiła 90 ml z butli. Miałam nawał doslownie , odciągnęlam i potem z ciekawości podałam małej. Ta skubana zaciągnęła od razu a jeszcze niedawno nic innego niż pierś nie dała sobie włożyć do buzi.;-)trochę się uspokoiłam , że w razie W mała nie umrze z głodu

Martolinka - czy Ty będąc w ciąży ciągle przy sprzętach agd stałaś? ;-) Czy Ali upodobania są czysto genetyczne - kobiece :-D:-D:-D narzucone od pokoleń?;-)
Wow, ale mały głomodor!:-D

Martolinka - czy Ty będąc w ciąży ciągle przy sprzętach agd stałaś? ;-) Czy Ali upodobania są czysto genetyczne - kobiece :-D:-D:-D narzucone od pokoleń?;-)
Wow, ale mały głomodor!:-D
Mam nadzieję , że tym upodobaniem do AGD nie wywróżyła sobie przyszłości w towarzystwie tej maszynerii:-D

Martolinka, pociągnęła z tej Calmy ?

niestety nie z Calmy tylko z Aventu

reklama
Dla kochanej Zuzi Wszystkiego Najlepszego z Okazji 1 miesiąca :-)

pooh-bear004.gif

Igi i Cleo

Do góry