Kamiśka :)
Fanka BB :)
Natalunia ogromne gratulacje! :-) szybko się uwinełaś dzielna mamusiu
Jak Zuzia zareagowała na siostrzyczkę?
Jak Zuzia zareagowała na siostrzyczkę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nasza Emilka urodziła sie 25 stycznia o 3:253550 i 54 cm
Poród trwał krótko
zajechałam z rozwarciem 8 cm także w ciągu pół godziny - 40 minut Emilia była już z nami
Bez oksytocyny i zzo się obeszło
![]()
hehe z tym ze moja była większa
Kazali przyjechać jak skurcze zaczną się co minutę. I tak też zrobiliśmy. Jak leżałam pod KTG, to śmiali się, że zaraz urodzę i nawet nie będą mieli półgodzinnego zapisu. Wywiad robili już po porodzie w trakcie zszywania, bo wcześneij nie zdążyli 
Nasza Emilka urodziła sie 25 stycznia o 3:253550 i 54 cm
Poród trwał krótko
zajechałam z rozwarciem 8 cm także w ciągu pół godziny - 40 minut Emilia była już z nami
Bez oksytocyny i zzo się obeszło
![]()
Zuzia opiekuje się siostrzyczką, cały czas podchodzi do wózka, całuje rączki, trzyma za rączkę i mówi,że kocha EmilkęTylko w stosunku do nas jest nieznośna, ale to kwestia czasu pewnie.
Kamcia - wysyłałam Ci mms ze zdjęciem Emilki ale chyba nie doszedł....
Kamaa - ale w trakcie dnia odsyłali mnie 2 razy z IP do domuKazali przyjechać jak skurcze zaczną się co minutę. I tak też zrobiliśmy. Jak leżałam pod KTG, to śmiali się, że zaraz urodzę i nawet nie będą mieli półgodzinnego zapisu. Wywiad robili już po porodzie w trakcie zszywania, bo wcześneij nie zdążyli
![]()
Natalia!! Gratuluję!!! Super się spisałaś!!!! Buziaki ode mnie i od Oli !!!
Aniu, mam nadzieję, że za jakiś czas Ola sama da buziaka dla Emilki, takiego na żywo ;-)

a na polski czy irlandzki numer??