reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Asiołku, bardzo sie ciesze, że Majka cyca jak trzeba. trzymaj ten kontakt z ta kobietką. Może dla mnie tez sie przyda :D
A ja dzis gotuje komfitury z wisni...mlask mlask... jakos wcale mi nie gorąco

reklama
Podziwiam Ciebie Aga ze Ci nie gorąco ja sie rozpuszczam:( Jutro ide do lekarza powiem mu ze ma mi zrobic USg bo bardzo sie o Dzidzie niepokoje. Ona rusza sie zadko i bardzo delikatnie. Moze taka jej uroda ale ja jestem juz przerazona. Iza byla niemrawa w brzuszku ale w porownaniu z ta malutka Istota to harce wyprawiala. No nic mam nadzieje ze bedzie dobrze. Pozdrawiam Was moze dla odmiany chlodno zeby juz temperatury nie podnosic ale bardzo serdecznie.

Aga ja Boguchy prawie nie czulam, tylko takie delikatne "przelewania". Dopiero w ostatnich miesiacach zaczał sie "wypuczac" ale tez delikatnie. Teraz za to mam przesyt. Nawet KTG nie mozna porzadnie zrobic :mad:. Dzis obudził sie o 6 rano i tak sie wwierca w dół, ze chodzic nie mogę, bo mam wrazenie, ze mnie nożem tnie. Problemem jest rzejscie z pokoju do pokoju. Obawiam sie, ze juz koniec z wyjsciami z domu :mad: :mad:

Asiołku, sliczna Twoja kruszynka, naprawdę. Jak nie noworodek zupełnie tylko niemowlaczek pełna gebusią. Szkoda tylko, ze musze szperac po innych watkach, zeby ja zobaczyc..... ;)

Żużaczku chciałam ci podac wczoraj link na msn bo gg jeszcze nie działało... ale nie było nikogo :-(

majka102.jpg

majka103.jpg

Śliczna to malo powiedziane - ale Betti Twoja tez jest przesliczna. Byłam dzisiaj u lekarza i znow nic - wogole ich to nie obchodzi ze Dzidzia jest niemrawa. Podlaczyli ktg skurczy brak a tetno ok wiec powiedzieli ze nie ma czym sie martwic. No nic widocznie musze im zaufac.
Temperatura mnie dobija. Mąż mnie dobija Iza mnie dobija Dziewczyny oszaleje, nie radze sobie juz ze wszystkim - mam totalny dol buuuuuuu

reklama
Dzięki Agak29! ;D
Mnie też wszystko dobija. Chłopaki nudzą się i wkurzają mnie do granic cierpliwości. Całe szczęście, że poniedziałek już blisko. Idą do przedszkola. HURRA!!!!! ;D
A najbardziej dobijają mnie tiry, które teraz przejeżdżają obok mojego domu. Remontują wjazd z Sienkiewicza na Poleską i zrobili odjazd przez Jagienki. No i jak taki tir przejeżdża obok to mnie trafia dosłownie... A mieszkanie mam narożne i trochę boję się jakby taki zaspany kierowca wjechał w nasz dom.... Niech kończą ten remont jak najszybciej! :mad:
Agak29 skoro tętno jest ok to chyba nie ma powodu do niepokoju. A może przejdź się do innego lekarza skoro nie ufasz temu u którego byłaś?

Do góry