reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

AAAA no i najwazniejsze z usg termin mam na 16 pażdziernika wiec zostal mi w najlepszym wypadku miesiaca jesli przyjdzie sie poczekac dluzej na Dzidziulke to torba postoi w szafie spakowana:)

reklama
kalinamoże akurat masz wizytkę u lenczewskiego w piatek? Bo ja będe na przegladie podwozia a Witek na USG - to bys mojego synka oblukała ;)

no bylam na badaniach i jest wynik - mam gronkowca zlocistego .... kurw......aaaaaaaaa a do tego slina alergie co wspomaga rozwojowi infekcji .... ale jestem wsciekla ... biore antybiotyk ale wybieram sie do tego ksiedza zielarz co przyjmuje w suprasly... czy moze ktras z was mial z nim do czynienia albo ktos z waszych znajomych ... ??? jesli taktonapiszcie czy warto robic sobie z nim zachodu ...

obejrzalam wlasnie zdejcia z wystawy .... ale przykre ... jestem naprawde wzruszona ale i troche oburzona ... bo uwazam ze niepowinno byc takiej wystawy w miejscu publicznym ... np. dzieci nic z tego niepojma a tylko m\oga sie wytraszyc albomiec jakis uraz .... na psychice po taich obrazach ... jesli maja byc takie wytawy toniech beda w galeriach a nie na ulicach ...

wstrzasajace ....

Żużaczku, ja wizytuję Arciszewskich dopiero 1.X. Ostatnio nie ruszam się za duzo..leżę i grubieje ...Jak będziesz miała czas napisz jak wyglądaja wizyty w 9 miesiącu, co nowego robia na nich, jak wygląda przygotowanie do porodu...kiedy ktg i inne rzeczy?

Tuska co do tego zielarza - syna znajomej mojej tesciowej wyleczył z alergii.

Kalina w 9 miesiacu chodziłam co 2 tygodnie na wizyty i od 37 tygodnia co 2 dni na KTG. Do cc nie potrezba zadnch przygotowan, nic tez nie trzeba brac ze soba tylko dokumenty i kapcioszki

Własnie dzwonila moja siostra. W niedziele ja pozegnalam bo gosciła u nas i wrócila do domku. Dzis zadzwoniła cała zapłakana bo jest w 16tyg ciązy i okazalo się, że maluszek juz nie zyje :-[ :-[. Siostra jest przy kosci, przez pół zycia brała tabletki anty no i ma 38lat.... Boi sie, że nie będzie mogła juz rodzic. Jutro idzie do szpitala. :-[ :-[

Zaraz mam wizytęu Arciszewskiego, denerwuuje się strasznie.

Żużaczku, po przeczytaniu tego co stało sie Twojej siostrze bardziej się denerwuję :( (współczuję jej ogromnie :( ), bo wiek mojej ciąży jest podobny, ale ogólny wiek nie (mam 24 lat), ja to chyba panikara do kwadratu jestem 8)

reklama
z mala narazie nic nie wiadomo ...  :-[ czekamy na przyjazd extra pani nefrolog ktora mnie leczyla jak bylam mala ...  ;D

kolezanka powiedzila mi (bo jej synus mial gronkowca jak byl w wieku EWCI) ze najlepszym lekiem jakie moze byc to jest mleko matki bo zawiera duzo przeciwcial  ;D  ;D ;D wiec musze jak najdluzej ja karmic  :D

Do góry