reklama
Ż
żużaczek
Gość
kalinamoże akurat masz wizytkę u lenczewskiego w piatek? Bo ja będe na przegladie podwozia a Witek na USG - to bys mojego synka oblukała 
tuśka21
Fanka BB :)
no bylam na badaniach i jest wynik - mam gronkowca zlocistego .... kurw......aaaaaaaaa a do tego slina alergie co wspomaga rozwojowi infekcji .... ale jestem wsciekla ... biore antybiotyk ale wybieram sie do tego ksiedza zielarz co przyjmuje w suprasly... czy moze ktras z was mial z nim do czynienia albo ktos z waszych znajomych ... ??? jesli taktonapiszcie czy warto robic sobie z nim zachodu ...
tuśka21
obejrzalam wlasnie zdejcia z wystawy .... ale przykre ... jestem naprawde wzruszona ale i troche oburzona ... bo uwazam ze niepowinno byc takiej wystawy w miejscu publicznym ... np. dzieci nic z tego niepojma a tylko m\oga sie wytraszyc albomiec jakis uraz .... na psychice po taich obrazach ... jesli maja byc takie wytawy toniech beda w galeriach a nie na ulicach ...
wstrzasajace ....
wstrzasajace ....
Żużaczku, ja wizytuję Arciszewskich dopiero 1.X. Ostatnio nie ruszam się za duzo..leżę i grubieje ...Jak będziesz miała czas napisz jak wyglądaja wizyty w 9 miesiącu, co nowego robia na nich, jak wygląda przygotowanie do porodu...kiedy ktg i inne rzeczy?
Ż
żużaczek
Gość
Tuska co do tego zielarza - syna znajomej mojej tesciowej wyleczył z alergii.
Kalina w 9 miesiacu chodziłam co 2 tygodnie na wizyty i od 37 tygodnia co 2 dni na KTG. Do cc nie potrezba zadnch przygotowan, nic tez nie trzeba brac ze soba tylko dokumenty i kapcioszki
Własnie dzwonila moja siostra. W niedziele ja pozegnalam bo gosciła u nas i wrócila do domku. Dzis zadzwoniła cała zapłakana bo jest w 16tyg ciązy i okazalo się, że maluszek juz nie zyje :-[ :-[. Siostra jest przy kosci, przez pół zycia brała tabletki anty no i ma 38lat.... Boi sie, że nie będzie mogła juz rodzic. Jutro idzie do szpitala. :-[ :-[
Kalina w 9 miesiacu chodziłam co 2 tygodnie na wizyty i od 37 tygodnia co 2 dni na KTG. Do cc nie potrezba zadnch przygotowan, nic tez nie trzeba brac ze soba tylko dokumenty i kapcioszki
Własnie dzwonila moja siostra. W niedziele ja pozegnalam bo gosciła u nas i wrócila do domku. Dzis zadzwoniła cała zapłakana bo jest w 16tyg ciązy i okazalo się, że maluszek juz nie zyje :-[ :-[. Siostra jest przy kosci, przez pół zycia brała tabletki anty no i ma 38lat.... Boi sie, że nie będzie mogła juz rodzic. Jutro idzie do szpitala. :-[ :-[
Zaraz mam wizytęu Arciszewskiego, denerwuuje się strasznie.
Żużaczku, po przeczytaniu tego co stało sie Twojej siostrze bardziej się denerwuję
(współczuję jej ogromnie
), bo wiek mojej ciąży jest podobny, ale ogólny wiek nie (mam 24 lat), ja to chyba panikara do kwadratu jestem 8)
Żużaczku, po przeczytaniu tego co stało sie Twojej siostrze bardziej się denerwuję
reklama
tuśka21
z mala narazie nic nie wiadomo ... :-[ czekamy na przyjazd extra pani nefrolog ktora mnie leczyla jak bylam mala ... ;D
kolezanka powiedzila mi (bo jej synus mial gronkowca jak byl w wieku EWCI) ze najlepszym lekiem jakie moze byc to jest mleko matki bo zawiera duzo przeciwcial ;D ;D ;D wiec musze jak najdluzej ja karmic
kolezanka powiedzila mi (bo jej synus mial gronkowca jak byl w wieku EWCI) ze najlepszym lekiem jakie moze byc to jest mleko matki bo zawiera duzo przeciwcial ;D ;D ;D wiec musze jak najdluzej ja karmic
Podziel się: