reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witajcie dziewczyny!

Jestem bialostocczanka, ale niestety juz "na wygnaniu" a stolicy. Zagladam czesto na watki bialostockie bo cagnie wilka do lasu. Wszak 25 lat tam spedzilam. Na wygnaniu to jestem juz 9 rok. Tylko teraz w zawieszeniu jestem bo juz nie z Bialeostoku a nadal nie czuje sie z Warszawy.
Sliczne macie dzieciaczki. Juz zapomnialam jak to jest kiedy sa takie malutkie. Ale to nic taz staramy sie o trzecie, wiec byc moz przypomne sobie jak to jest...
Żużaczek, sliczna ta kartka, gratuluje.
Pozdrawiam cieplo.

reklama
Joaś - witaj corko marnotrawna :p ;) ;) ;) ;)

ja zamowilam u nas na forum kobietka wykonuje super pocztowki i kaledarze na swieta dla meza w prezeciku z ewunia w roli glownej .... mam nadziejej ze bedzie sie cieszyc ...

ah Żużaczku ja tez bym chcial miec takie zdolnosci alebo jakis fajowski programik - zasypalbym cala rodzinek takimi pracami :)

podrowionka dla was

A oto co stworzył dla mnie Żużaczek :):):):):)

tusia23vc.jpg

Witam nowe Dziewuszki. I jak to ja zwykle mam pytanie - poszukuję przedskola w którym byłyby wolne miejsca. Zdecydowaliśmy sie oddać Ize do takiej placówki bo sie strasznie nudzi w domku. Jakby któraś z Was miała informacje bardzo proszę o przekazanie mi jej:)
Pozdrawiam

Agak, Bogucha chodził do tego na Cieplej (tego gdzie jest kucyk). Byłam zachwycona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale dostał się tam po wielu trudach i bojach. Może masz tam kogos znajomego to POLECAM!!!!!!!!!!!!

czesc kobitki :)

jak tam przygotowania swiateczne juz wra czy jeszcze stoja w miejscu ... ja mam zamiar cos porobic ale jakos dzis chyba sie nie spreze ... zle sie czuje ... ciezki okres - miesiaczke mam i czuje sie jak wymaglowany kot :-[

a jak nocka paniom minela

Dziewczy do kiedy trzeba butelki malucha parzyc - moze ktoras jest zorientowana w tych tematach - prosze o odp.

Ja mam "gdzieś" świąteczne sprzątanie :) Pakuję dzidzię, trzaskam drzwiami i jedziemy do rodziców ;D Poza tym zwyczajnie mi się nie chce sprzątać :)
Nocka minęła szybko hehehhe. Tylko dwa razy wstawałam :)
Ty Tuśka nie mów, że za każdym razem butlę wygotowujesz .....

minia1976 - nie wygotowuje ale zalewam wrzatkiem - czyli na jedno wychodzi "wyparzam" i mam tego serdecznie juz dosc ... :p :-[ (raz w tygodniu gotuje butelki po 10min)

a ja tez do rodzicow i d tescioej na swieta ale jakos tak musze posprzatac - milo bedzie wrcac do czystego i swierzego - wysprztanaego domku :D

reklama
my na świeta robimy Chrzciny - malo powiedziane - TEŚCIOWA robi. Juz się boje ;D ;D. Proboszcz dwa dni będzie non stop kościół ogrzewał, zeby królewiatku było cieplo ;D ;D ;D ;D

Do góry