reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Betti pisze:
Cześć dziewczyny!
A ja klikam do Was z dalekiej północy ;) . Jestem już od kilku dni w Szwecji.

Betti ale Ci super - jak pogoda ???

ja z mezem na wakcje jedziemy do Norwegii moze zwiedzimy tez i Szwecje ???

Betti pisze:
Moja mama niestety robi wszystko żebyśmy rozstali się z mężem. Wymyśla coraz to nowsze intrygi, a właściwie to ciągle rozgrzebuje tą samą jak tylko trochę ucichnie.

Betti przykro mi mam nadzieje ze Swieta dadza gore i mamie zmieni sie nastroj ... zreszta to Twoje zycie i ty zyjesz z mezem ... najgorzej jak ktos sie 3 wtrynzala ... wtedy to juz nie potrzebne klotnie zeby sie rozstac ...

Betti pisze:
Wobec tego tegoroczne święta zapowiadają się do d....

mam nadzieje ze bedzie inaczej niz przypuszczasz - wkoncu to pierwsze swieta nowego czlona rodziny - wiec jest czym sie radowac ... Życze Ci spokojnej i rodzinnej atmosfery - bo to chyba najwazniejsze

Betti pisze:
Trzymajcie się ciepło.

Ty tez trzymaj sie cieplutko - i szystkiego naj dla waszej calej RODZINKI :)

pozdrawiamy Cie serdecznie Tusia i EWUNIA- ktora wlasnie zabkuje :(

reklama
Czesc wszystkim. Zuzaczku, mam nadzieje, ze wszystko sie rozejdzie po kosciach. ciesze sie ze z malym w porzadku. Moja kluska ma juz 5,5 kg.
jjjjasp3am.jpg

Czujemy sie dobrze...wspolczuje ci Betti...mam jakas dziwna mame...nie chce miec ziecia ...a co ty masz zrobic z trojka dzieci? ??? ???
Dzisiaj malowalam witrynki na szkle, moj maz zrobil kuchenne meble debowe dla jednej pani, a ja ozdobilam jej witrynke zlocistymi zonkilami. Fajne witrazyki wychodza. A poza tym wysprzatalam spizarke i upieklam kruche ciastka...Zuzaczku, ty lubisz Pratchetta- mam jego wszystkie ksiazki w formie ebookow. Moze chcesz jakas? Mam tez Fundacje Asimova, Dzien tryfidowd Wyndhama i troche Christie i Chmielewskiej.Kto chce niech pisze!

Kalina to ja dobrze rozumiem - Twoj mezulek jest stolarzem ??? a moge wiedziec czy drogo sie ceni ???

ale Ci fajnie jesli robi wam meble - ja bym zameczyla swojego na smierc - bo takie cudenka mi sie marza meblowe ze hoho ....

czekam na odp zniecierpliwoscia :D ;)

Moj mezulek jest stolarzem i owszem a takze budowlancem, robi domy od podstaw, wykancza je i wyposaza. nawet dachy kryje! Robi zima meble a latem i wiosna kryje dachy i buduje. Jakie meble- rozne, szafy z drzwiami suwanymi, meble kuchenne, biurka itd, wszystko na wymiar. Nie wiem czy ceni sie drogo, to zalezy od materialu i rodzaju pracy. Ostatnie meble kuchenne dla pani D. ( zony lekarza) same materialy kosztowaly 5 tys, w tym debowe drzwiczki 2 tys.(Robota i material) Robocizny wzial 3 tys bo w tym zestawie byla tez szafa wnekowa. Naprawde nie znam cen dokladnie, ale najpierw sie mierzy, potem liczy ile pojdzie materialu na projekt, potem dopiero wycenia koszt wszystkiego. Moj maz moze kupic materialy sam, ma znizki w hurtowniach, sam dotransportuje gdzie trzeba i zamontuje wszystko. Roboty mu nie brakuje wiec trzeba sie umawiac z dwumiesiecznym wyprzedzeniem. ;D

No, jutro idę na Tomografię. Normalnie się wk. Polska pier.... rzeczywistosc. Jak ze skierowaniem (jesli wogole sie takowe wybłaga) to na tomograf czeka sie po pare miesiecy a jak prywatnie (300zł) to nawet nie rejestruja - zachodzisz kiedy chcesz i robia od reki. Kur... kur.... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: A jak ktos kasy nie ma to niech zdycha pod plotem??

Ja doceniam róznice wieku między swoimi dzieciakami. teraz np. moge sobie spokojnie pisac i czytac BB no Bogucha odrobil lekicje i teraz bawi się z Witkiem. Cisza.... spokój... luz blues.

kalina buuu nie dam rady c czytac dlugo z komp. oczy mnie bolą.... A łdne kuchnie twój mąz robi? takie stylkowe też? Bo mamy wstępnie wybrany wzór i na wiosne bedziemy szukac wykonawcy. Tylko blaty chcemy miec kamienne.

Jesteśmy po pierwszym szczepieniu. Dzisiaj była żółtaczka a za 4 tyg bedzie skojarzona. Mały waży 4955. Ja byłam też na przeglądzie u gina i dostałam cerazzette. Nie myślałam że to świństwo takie drogie. Muszę obmyśleć inny sposób zabezpieczenia bo na dłuższą metę wyjątkowo niekorzystnie cenowo to wychodzi. Ostatnio pochwaliłam Patryka że tak ładnie mi w nocy śpi i pech chciał chyba urzekłam własne dziecko. Teraz budzi mnie co 2-3 godz.
Ostanio ubraliśmy choinkę Iza miała troche radości piszę trochę bo od wczoraj systematycznie ją rozbiera więc nie wiem czy do świąt coś zostanie na niej.
Muszę sobie poczytać jak sie umieszcza zdjecia albo poprosić męża to przedstawię Wam moje słonko. A raczej obydwa słonka.
Pozdrawiam słonecznie w ten ponury wieczór i życzę przyjemnych i kolorowych snów

reklama
Kalina pieknego masz syneczka - chcialbym tez mieszkac w domu - wiesz mam odczucie jak mowisz o sniegu i pieczenia chlebka to natychmista odczuwam bajkowy klimat - ehh chetnie sama w takim bym sie znalazla ;)

a u mnie za oknem ladna pogoda - nie pada nie wieje - wiec sie wybieram z ewikiem na spacerek .... ehh tylko musze sie z tarabanic z 2 pietra wozkiem i bedzie po sprawie :D

Do góry