Ż
żużaczek
Gość
no pewnie...ze słyszenia 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja stoje na koronie,jak idziesz od fabrycznej w strone korony to wzdłuż białki po lewej stronie,teraz mam pracownice,ale jutro stoimy jeszcze obieżużaczek pisze:fittney gdzie konkretnie, bo ja potrzebuje dwóch staników a mieszkam o "rzut stanikiem" od jurowieckiej (na Cieplej)
Bogucha dzwonił z obozu... po pierwszej nocy. zaaaachwycony. juz dzis musiał kibelek i łazienkę rano wyszorowac bo jest dyzurynym. pytam go czy ida na sniadanie a on na to ze najpierw maja poranna przebiezke ;D ;D ;D ;D ;D ;D....chyba dla mnie by się taki surwiwal przydał ale to mi Dalka zafunduje >>
czuje sie strasznie stara....pisklak z domu wyleciał, mamusi nie potrzebuje już.....![]()
ech ja po pracy zasuwam do Dżelki po Adriana ale dopiero po 19 od niej wychodze bo za goracoKalina pisze:Gosik, karasie żrą kaszę aż się kurzy i rosną. 18 sztuk w oczku.
Co do upału, my siedzimy w najchłodniejszych miejscach- rano na tarasie, potem w salonie, potem przy stole jesionowym pod orzechem, potem przy oczku. Cień sie przesuwa i my tez. dzis po prostu wsadziłam Jonatana do miednicy z letnią woda i wystawiłam na trawe. Na pól godziny b ył spokój.
No brzuszek do miski sie nie zmieści, ale basenik pod chmurką???
Gdzie wszystkich wywiało?