reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kalina ani lody ani zimne picie. Naprawde nie wiem skąd mi sie angina wzięła.. ale jest i już. lecze sie, do wtorku wylecze. ;D.
Męża nie ma, nie ma kto pocieszyc i przytulic...buuuuu

Finttney a korona to góra czy dół? Stadion, czy plyta??

mania musisz zrobic sobie suwaczek na jakiejs stronce z suwaczkami. Na watku ciąza itp. jest watek o suwaczkach i jak sie je wkleja. Ja słabym nauczycielem jestem :(

reklama
mania zdjecie/awatarka wklejasz wchodząc na Twoje konto( na pasku nad reklama) potem na Dane publiczne jest tam opcja: mam swoj obrazek i tam wklejasz link z imageshacku ten najniższy, jak do wyslania zdjecia( wiesz jak wysylac zdjecia przez imageshack? ?)
Co do suwaczkow to musisz skorzystac z jakiejs suwaczkowej strony na bb jest ich mnostwo np tu;
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,174.0.html
a tu wklejanie zdjec
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,600.0.html

Ja dzis leniuchuje, tylko ciasto piekje i tak, podlewam, i tak, podwiązuje ogorki i zapylam pomidory i mszyce truje...czy to mozna nazwac lenistwem??Chyba tak...

zuzaczku zycze zdrowka, ;D
nie rob buuu. buuu tylko weź sobie coś fajnego do poczytania, sprzedaj mamie Witusia i odpoczywaj
Mam mrowki w salonie- o rany >:(

Kalinko uważaj by Ci te mrówy mrowiska po środku salonu nie zrobiły. Chłopaki mieliby niezły ubaw.

Żużaczku życzę zdrówka, chorować w taką pogodę to horror. Trzymaj się!!!

mania jestes genialna.
tak szybko- widac że scisly umysl, od razu pojęłas.
mrowiska nie nie nie, zasypiemy dzis te trolle mrowkofonem czy jakim s takim innym paskudztwem.
Swoja drogą zmyslne bestie, wędruja sciezyneczka przez dywan...normalnie jak u Pratchetta, dywanowe istotki.

O jezuuuuu jak smali chyba zwariuję :(

Kalina jakbym miała gdzie postawić basenik pod chmurką to na pewno bym to zrobiła, póki co pozostaje nam balkon. Pluskaj dzieciaka w ogródku, będzie schłodzony i zachwycony :) Moja gwiazda wychodzi z wody dopiero jak ma gęsią skórkę albo zaczyna sinieć  ;D

Pluskam i pluszczę, według rady. Balkon tez dobry. Tylko chyba że markizę masz....albo zaslo0nięty. ja dziekuje, od murów ciepło odbite jeszcze gorzej.
U nas trawa i koniczyna...Dawid wczoraj na boso nastapił na pszczołe, efekt wiadomy, pszczoła zdechła, żadlo wyjęłam, moczylismy noge w wodzie z octem ale pomoglo dopiero jak żelem na ząbkowanie posmarowałam stope. Super znieczulenie.
:laugh:
Mąż dzis dwa kominy murował, opalony jak Apacz dzielny Winnetou. Zaczął o 5 rano, ale skończył pó godziny temu. na dachu, na blasze...ufff...podziwiam faceta.
ja- cóż. Upiekłam rzeczone ciasto, na obiad- wycwaniłam sie- gotowe frytki z kiełbaskami. Do tego arbuz i duuuuuzo picia.
I lody.
Jonatan własnie wspina sie na akordeon. Sorry, ratuje dziada. Ups/

reklama
Naokoło pełno bloków, stoją blisko siebie i słońca na balkonie nie mam :) Poza tym to parter, zawsze coś zasłania. Tylko cholerka mrówki mi się zalęgły w szparach terakoty dziadygi jedne :( Do tej pory kot je tępił ale ten upał i jego otępił heheheheh. Potrafi spać na balkonie a mrówki po nim łażą. Swoją drogą współczuję mu serdeczie w takim futrze chodzić :( A nie chce powiedzieć gdzie ma suwak albo rzepy żeby mu je zdjąć :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry