reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
zużaczek jak zwykle jak stara gdera: noc poslubna? przereklamowany banał. czlowiek zmęczony po bałej nocy teńczenia a jeszcze mąz czegos tam chce...o rany..... >:( A tak na powaznie. Miło było, bardzo miło sie przytulac. Ale czy rózniło się to od jakiejs innej pory? chyba tylko tym, że nogi bolałay od tanców. A jak wyciągnęłam z włosów te 1000 szpilek to juz tylko spać chcialam. ;) Chyba jestem zgozkniala poprzednim związkiem i nic tego nie zmieni.
agak my tak usiłujemy odzwyczaic Witka woda juz drugi tydzien. nie działa. Może niech ta lekarka jak taka madra sama to zrobi. ;D >:( >:(

reklama
Zużaczku..noc jak inne noce,...to zalezy od doświadczeń. Co do mnie, to byl moj pierwszy raz, więc czekalam jak na trzesienie ziemi. I faktycznie bylo. ;D
U nas leje. Tym swoim dmuchaniem do nas wypchłas chmurzyska.
Ale ja wlasnie parze sobie i Filipowi kawę i maluchy spia, wszystkie 3, i teściowie spia...będziemy gwarzyc w kuchmi.

Joasiah, bądźcie tak szczęśliwi jak tylko mężczyzna i kobieta mogą być. A mogą... ;D :angel:

MOC ŻYCZEŃ I GRATULACJI I WIRTUALNE "AVE MARYJA" NA MOICH LEKKO ZANIEDBANYCH OSTATNIO SKRZYPCACH. BĄDŹCIE DLA SIEBIE DOBRZY. :-* :-* :-* :-* :-* :-*

JAKI CUDNY ROŻECZEK!!!!!!
Gosik potrafisz humor poprawić!!

pozmianiałam awatorek, zmianilam suwaczki na bardziej aktualne... pracowity ranek ;D ;D ;D ;D
Mąz w szoku, bo dostał swiezutkie bułeczki na sniadanie :D

WIKTOR NAUCZYŁ SIĘ PIĆ PRZEZ SŁOMKĘ

Kalina nic w przyrodzie nie ginia, ty scinasz ja hoduję..... (ale ładnie Ci)

Dizsiaj u nas zakupowo. Kupilismy drukarkę, coby moje rozwoje drukować, torbę dla mnie do pracy. Szukałam butów na rozpoczęcie, ale nic specjalnego nie znalazłam, a jak już coś było to ceeennnnyyyyyy... NIE STAĆ NAS! Al za to kupiliśmy Mikołąjkowi kurtkę- wiatrówkę za 35 zł, całkiem fajną.
Jutro jedzimy do bielska, zostajemy do poniedziałku, to moze tam coś znajdę.

reklama
To kiedy przychodzicie? ;D Ja już dzisiaj nawet kawałek rabatki wypieliłam, bo strach na nią patrzeć tak zarosła chwastami, mam cebulki jesiennych krokusów. Ponoć jak sie teraz zasadzi to za miesiąc zakwitną ::) Więc chyba wracam do formy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry