reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
ja mam 0rh- a Jonatan 0 rh+. Czy to konflikt?
Gosik, n o mysle, że z misiem latwiej. Jak Jonatana ubieram, mam wrazenie, że osmiornice ubieram. O przewijaniu nie wspomne. od razu fajt na czaworaka i w nogi bez pieluchy. Ostatnio zastanawiam sie co mu dac w lapki, zeby dal sie przewinąc. Juz wszystko wyprobowalam( chyba) ;)
ja tez lubie optymistycznego Agaka. Chociaz Lem nazywal siebie optysemista i mnie to pasuje.
generalnie nie mam zludzen co do świata, ale nie załamuje sie z tego powodu.
Lęków egzystencjalnych nie mam. jestem jak janka Andrews z Ani Avonlea- kwiat jabloni, sliczny i zdrowy. Nieskomplikowana Kalina. ;D

Ło matko, własnie zobaczylam teledysk Rubika, jakis psalm wrzesniowy,,,dziewczyny kochane, jaka slodycz! aż mnie otrząslo. Jak ja nie lubie takiej prymitywnej wykładni w stylu .Pana Tleniona Grzywa....
Niech sobie Besame Mucho posłucha....
o, np tutaj...

http://clips.interia.pl/index2.html?id=15823

A tu zobaczcie, jaka genialna Aguilera! Nigdy bym jej nie poznala, gdyby nie podpisali...

http://clips.interia.pl/index2.html?id=16251

Wiem, wiem, ze każdy lubi co innszego....ale ja kocham wiolonczele i nie moge tego znieśc, co on robi...nie mogę tej romantyki dla mas...fuj, fuj...
Tylko nie piszcie błagam kalina ja kocham Rubika i wypluj swoje slowa.
Nie wypluje, nie wypluję! >:D

kalina ja jestem masa i Rubika lubilam. do czasu. do czasu obejżenia tego własnie ostatniego teledysku. sam na sobie plagiat robi a odbiorców ma za muflony (nie obrażając muflonów, skadinad sympatycznych). Bo jesli ktos dwa razu=y pod rząd lansuje (jak dla mnie) ten sam motyw muzyczny, to wybaczcie..... :mad:

Motyw,jasne, ale te miny! te natchnione miny! Ta dziewucha zza plotu, wpatrzona w Mistrza jak gra na werandzie...nieee, serce boli...Mój kochany depardieu we wszystkich Porankach...jego płacz z czołem o drewniane stopnie...to była miłość aż ciarki chodziły...ale to...fuj...
Ja z moim Jonatanem pól godziny Somos Nuovos przetanczylam , jaka cudna bossa- no nie? Z polskich rzeczy na razie tylko Anna Maria mnie " kręci"...i Miskiewiczowa w duecie z Evorą....Rubik do Rubikonu, za Rubikon, pomidory rzucam, fuj, fuj!

reklama
Do góry