reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Dzieki Gosik, już nie boli. I plan napisany. Aktualnie sprzątam, co sobotnia rozkosz.
Zrobilam tort, udekorowalam malinami. tesciowej sie podoba.
;D
Jonatan spi znowu...super...pa pa na razie. Ide na capucinko. Senior capucino, jak mawia moj synek. ;D

reklama
Gosik, świetne to bylo, te Orieszki i Prymaki przed Beethovenem, co? Tobie biedna skrzypaczko musialo nieźle ze smiechu w bokach zaboleć...Co myslisz o Dyrektorze Marcinie? Olga Pasiecznik uratowana. ;D ;D ;D

A mnie coś podkorciło i poszłam do fryzjera. Wystopniowała mnie ostro. Troche sie dziwnie czuję z tą fryzurą, jest niby młodzieżowa, ale sama nie wiem czy dobrze wyglądam.... Mężowi się nie podoba. Wiecie to chyba przez ten brzuch;D JEst mnie coraz więcej, źle się czuję i wyglądam w większości posiadanych ubrań. Dobrze, ze już z górki, a właściwie z górki pod górkę, bo teraz coraz bardziej czuję sie w ciąży. A jeszcze 2 miesiące. Jutro jadę do mamy na obiadek. Bardzo dawno nie byłam w domku rodzinnym, aż się zatęskniłam:)

Hiihihi ;D To była grubsza afera z tymi orzeszkami ;D To był pomysł urzędu marszałkowskiego, a konkretnie Syczewskiego(straszny imbecyl), uknuty kompletnie za plecami dyrektora M. :) i całej filharmonii. Nie wiem co tam na ten temat mówili w radio i w telewizji i na ile to sie pokrywa z rzeczywistością. Mało nie spadłam pod stół ze śmiechu jak mi rodzicielka wczoraj relacjonowała przebieg wydarzeń ;D Kretynów u nas we władzach nie brakuje, zwłaszcza w departamencie kultury niestety. Taka branża, dzień bez afery dniem straconym. ;D Ale nie z nami takie numery ;) ;D A co mówili w radio?

Przeczytałam właśnie w kurierze artykuł na temat. Tak to mniej wiecej wyglądało ;D Obłęd.
Ten świat nie przestanie mnie zadziwiać ;D

Halo,halo, co tu tak pusto? Ja tez dziś uskuteczniam sprzątanie, ale bez szaleństwa ;) A W. robi sałatkę do słoików na zimę i miesza ją w wanience Zosi :o ;D Wiem, wiem to nie jest normalne ;D Obiecał, że dokładnie ją wyszoruje 8)

gosik haha... przynajmniej do pół roku po porodzie cera i tak może się zmieniac - hormonki

a ja padnieta, obzarta i zadowolona. Goscie poszli objedzeni... jutro druga ture karmię. Ciacha wyszły BOSKIE

Melduję, że wesele dla nas już się skończyło  ;D Cieszę się, że jest już po wszystkim .... ;D

weselehy7.jpg

Minia za długo nie było, ale na nieszczęśliwą nie wyglądasz wręcz przeciwnie - kwitnąco! A córunia jaka elegantaka, hohoho!
Kalina jak czytam to sie włos na głowie jezy z czym my sobie musimy radzić jak nam dzieci horują. A już jak się wraca do pracy to... tylko Panu Bogu zaufać, że da siły do tego wszystkiego. Dużo zdrówka dla Jonatanka!
Żużaczku Ty to kolejna mistrzyni! Ja to nie umiem tak sobie wszytskiego zorganizować, żeby zdążyć i jeszcze dzieci mieć przy sobie. Odziel sie w wolnej chwili przepisami na te pyszności!
Anetka mąż pewnie przejęty, że tuż tuż zostanie tatusiem, martwio się o Was oboje i nic mu się nie podoba. ;) A krótsze włosy to do takich wydażeń lepsze rozwiązanie, bo mniej zachodu - wiem to z własnego doświadczenia ;D Głowa do góry, bo teraz już z gorki!

A my dzisiaj pizzę mamy mieć na obiad :D Ja mam robić ;D Miały być dzisiaj koniki, ale gdzies je wywieźli, więc dzieciaki obeszły sie smakiem. Muszę szybko coś w zastępstwie wykombinować :)

reklama
Witam niedzielnie! Jak tam Jonatanek? Minia, ładne zdjęcie, masz urodę elfa :) , ja ponoć też, ale parę kilo temu hehehe ;D Nie mogę się doczekać aż Was wszystkie zobaczę :) Postanowiłam ograniczać nałóg komputerowy, ale kiepsko mi wychodzi ::)

Do góry