reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Anetka Myśle, że o tej porze to już jesteście po lekarzu, co? A jak nie to z samego rana marsz!!! daj nam znać co tam z Wami!!!
Joasiah samych radosnych wspólnych dni!!!! Zdjęcia piękne ! Panna młoda taka ładna, że aż mi siełezak zakręciła w oku, że ja już po.... też takie plenerowe były....
Martusia dzielna dziewczyna! tak trzymać, a Mamie powiedz niech kondycje ćwiczy jak będzie musiała za Tobą biegać :D
Kalina mam nadzieje, że ta poprawa na dłużej, bo to można z tymi chorobami dzieci dostać choroby conajmiej nerwowej. Ale sierozmarzyłaś.... te zdjecia ah ...

Żużaczku powiem krótko - POWINNAŚ TO OPATENTOWAĆ!!! Niedość, że skutecznie, to pies wygląda dobrze. Jutro idź do Urzędu Patentowego! Pampersy dla psów! Eh te Twoje pomysły .. niedługo psrawią, że nie będziecie musieli pracować dla pieniędzy :)

Agak myślę, że to dobra decyzja. Ale niech obiad dla wszystkich przyniosa ze sobą. Przeciaz w tedy to tez może sie nazywac, że byliście u nich na obiedzie, prawda?

MOja Gośka idzie od czwartku do przedszkola. Dzisiaj bylismy u immunologa i okazało się ... że jest suoper zdrowa. Wczoraj to bylo jeszcze chore dziecko :mad: Wszystko zależy jak kto zinterpretuje wyniki. :( Do licha medycyna chyba nie jest az tak wolnym zawodem!???? To co ja przeżylam przez ostatni miesiąc to moje.Ona zresztą tez, bo bardzo chciała iśc do tego ptrzedszkola a nie mogla od razu z innymi dziećmi :(

Dobrej nocki życze Wszystkim!!!!

Dzień dobry wszystkim :) Nie miałam wczoraj skurczów. Rozmawiałam z położną, powiedziała, to samo co doktorek w zeszłym miesiącu. Mam się nie martwić, bo macica się przygotowuje do porodu. No to póki nie mam często takich hec, to się nie martwię. Dziś odpoczywam. Po południu idziemy na praktyczne zajęcia: kąpiel i pielęgnacja noworodka:) I skorzystam z pogody i zrobie wiieeelkie pranie dzidziusiowych ubranek i pieluch.
Joasiah - łza się w oku kręci...ślicznie wyglądałaś. A jak powspominać swoje sesje miło, co, dziewczyny?
Wczoraj byłam an Upalnej i więcej mnie tam nie zobaczą. Facet dał mi do zrozumienia, że jak mam tylko 1000 zł przeznaczonych na wózek, to nie powinnam oczekiwać cudów, ale jakbym miała 2 razy tyle, to on coś znajdzie dobrego. Aha, i powiedział, że gondola to w zasadzie na 3 miesiace tylko potrzebna, no to ja mu na to, że skoro na 3 miesiące to ja wydawac 2 tys nie będę :p Pustki w tym sklepie i jakoś tak nie bardzo mi było.
Minia, jak idziecie na spacerek, to od 13 dyspozycyjna jestem. Marta to pewnie niedługo sama podrepcze ;D
To może kawusię wypijemy? Gdzie jestescie?
Gosik, co u Was?

taaak Branicki ;)
mial byc gdzie indziej plenerek ale nie wypalilo z braku czasu no ale jestem zadowolona i moze byc hehe
pozniej powklejam wiecej zdjatek ale jak bedziecie chcialy ;)
mam zdjecia tez z wakacji duuuzo foteczek ze hohoho okolo 400

Joasiah, ładne zdjęcia, bez wymuszonych póz i min  :)  Parasolka super, zawsze chciałam taką mieć, koronkową  :)
U mnie ok, mała ładnie dzisiaj spała w nocy. Wczoraj byłyśmy na badaniu słuchu i wszystko w normie. Tzn. co ja mówię, na pewno słuch ma genialny! ;) po mamie i babci ;D
Anetka, to cieszę się, że wszystko ok. Wybieram się do szkoły rodzenia w odwiedziny tylko nie mam pomysłu co zrobić z wózkiem. Zostawię gdzieś na dole, może nikt nie zwędzi.
Dalka super ;D ;D ;D

Zadzwoniłam do doktorka, bo jakos znowu nie tak mi :(. No i jutro na wizytę idę. Uspokoję sie przynajmniej.
Gosik, kiedy idziesz na Warszawska? Moze w przyszłym tyg? Ja w tym, to daruję sobie ćwiczenia. A wózek, jak zostawisz na klatce, to pewnie nikt nie buchnie. A może Zosię zaniesiesz na góre i potem po wózek skoczysz?Połozna Tereska na 100% chętnie potrzyma małą ;D
Joasiah, a mi w tym roku góry ominęły... odbije sobie z dziecieciem kiedyś...

reklama
Do góry