reklama
mania78
Fanka BB :)
Brawo Martusia!!!!!
No nareszcie chwila, by popisać, jeszcze kilka planów i arkusze ocen wypełnić i będzie spokój.
Dostałam do klasy dwie czeczenki, Zairę i Sedę, całkiem miłe dziewuszki tylko mało rozumieja po polsku. Z rodzicami rozmawiałam łamanym rosyjskim, przydały się lekcje w podstawówki ;D.
Żużaczku, Dalka nieźle wygląda w tych pampersach :laugh:. Dobre!
Joasiah, piękny był to dzień...
Anetka do lekarza, migiem
olice:!
No nareszcie chwila, by popisać, jeszcze kilka planów i arkusze ocen wypełnić i będzie spokój.
Dostałam do klasy dwie czeczenki, Zairę i Sedę, całkiem miłe dziewuszki tylko mało rozumieja po polsku. Z rodzicami rozmawiałam łamanym rosyjskim, przydały się lekcje w podstawówki ;D.
Żużaczku, Dalka nieźle wygląda w tych pampersach :laugh:. Dobre!
Joasiah, piękny był to dzień...
Anetka do lekarza, migiem
Hej, elfy moje. Elfice.
Dopiero mam 5 minut...do 1r4 pracowalam, od razu popracy pojechalismy do Bialego, na wizyte do pediatry...Potem maz kupowal blaty do kuchni, potem z tesciowa kupowalismy jej magnetofon na urodziny, potem synowi zamek rycerski w hurtowni zabawek...zakupy spozywczed...odwiedziny u ciotki, ktorej nie bylo....synowi kupilam gre Settlers, przyjechalismy do domu o 19...instalowalismy gre...kolacyjka, usypianie malucha...
No i dzis mojego meza urodziny...nie bede sie rozpisywac, uciekam.
Jonatan zdrowy, tyle melduje. mam go tylko dowitaminizowac cebionem multi, sama pic tran i lykac wapno....po antybiotyku wysypalo go, wiec mamy triderm.
i wapno.
Czytalam troche posty, Anetka trzymaj sie dzielnie i dbaj o zdrowko, niczego nie lekcewac.
Joasiah, nie zartuj, jaki grubolek? Co ty, anorektyczkom zazdroscisz? Normalniutka jestes, zdjecia sliczne. Fajne panny mlode sa, takie...niewinne. Znacie dowcip o niewinnosci? jak ktos tam w wiezieniu krzyczy nowy: jestem niewinny, jestem niewinny....a zza krat sąsiedniej celi..hehe,...juz niedlugo, jutro bierzemy prysznic...
No, Joasiah, popiszesz z nami i bedziesz cyniczna stara mezatka. hehehe. ;D
Zartuje, zartuje.
Dopiero mam 5 minut...do 1r4 pracowalam, od razu popracy pojechalismy do Bialego, na wizyte do pediatry...Potem maz kupowal blaty do kuchni, potem z tesciowa kupowalismy jej magnetofon na urodziny, potem synowi zamek rycerski w hurtowni zabawek...zakupy spozywczed...odwiedziny u ciotki, ktorej nie bylo....synowi kupilam gre Settlers, przyjechalismy do domu o 19...instalowalismy gre...kolacyjka, usypianie malucha...
No i dzis mojego meza urodziny...nie bede sie rozpisywac, uciekam.
Jonatan zdrowy, tyle melduje. mam go tylko dowitaminizowac cebionem multi, sama pic tran i lykac wapno....po antybiotyku wysypalo go, wiec mamy triderm.
i wapno.
Czytalam troche posty, Anetka trzymaj sie dzielnie i dbaj o zdrowko, niczego nie lekcewac.
Joasiah, nie zartuj, jaki grubolek? Co ty, anorektyczkom zazdroscisz? Normalniutka jestes, zdjecia sliczne. Fajne panny mlode sa, takie...niewinne. Znacie dowcip o niewinnosci? jak ktos tam w wiezieniu krzyczy nowy: jestem niewinny, jestem niewinny....a zza krat sąsiedniej celi..hehe,...juz niedlugo, jutro bierzemy prysznic...
No, Joasiah, popiszesz z nami i bedziesz cyniczna stara mezatka. hehehe. ;D
Zartuje, zartuje.
Magdalenka
Fan(ka)
Joasia zdjęcia świetne :
Mi sie bardzo w nich podoba Wasza kreatywność. Żadne tam sztuczne wyszukane pozy - pelna zabawa i ... przez to nie powatarzalność.
No dobra a gdzie te grubość widać? A szanowny mąż przepraszam składa reklamację, że co innego zamawiał?
Jestes piękną i atrakcyjną kobietą o niesamowitym uroku i wdzięku.
MIlego wieczoru!
No dobra a gdzie te grubość widać? A szanowny mąż przepraszam składa reklamację, że co innego zamawiał?
Jestes piękną i atrakcyjną kobietą o niesamowitym uroku i wdzięku.
MIlego wieczoru!
Ż
żużaczek
Gość
anetka farfocle oskrobac na mokro
joasiah a ja bym bardzo chciała widziec ten moment jak Cie na drzewo ładowali..... >
joasiah a ja bym bardzo chciała widziec ten moment jak Cie na drzewo ładowali..... >
Ż
żużaczek
Gość
FILIP!! STO LAT Z OKAZJI URODZINOD WSZYSTKICH FORUMOWICZEK ;D
(nie mam jak więcej napisac, bo maruda sygnał włączył)
(nie mam jak więcej napisac, bo maruda sygnał włączył)

hej ho hej ho do pracy by się szło hehe
no wiec tak mezulek reklamacji nie skladal wie jaka jestem i taka mnie wzial
kalina no troche faldek sie ma takich nie pożądanych no ale coz trza mniej żreć ale jak to zrobic jak sie dobrych rzeczy chce jesc a wlasnie grzeje burritko na sniadanko mniamusne az mi slinka cieknie mniaaaaammmmmmm
dzisiaj jade do rodzicow trza pozalatwiac papiery a dokladnie dowod zmienic teraz mam krotkie nazwisko bo az 3 litery hehe
ciezko sie bedzie przyzwyczaic ale jakos z uplywem czasu....
zużaczku a na to drzewo to mnie jakos wrzucili bo maciek dobrej postury jest i z jednej przemcio i jakos wyladowalam tylko welon przygniotlam dupka a tego nie widac hihi
dzieki wam za mile komplementy
jeszcze beda zdjecia z wesela tylko jak dorobimy sie dvd bo niestety towar maja dostarczyc dzisiaj bo brak bylo
a z pleneru mimo ze duzo zdjec to one sie powtarzaja bo sporo ujec bylo
az was zanudze zdjeciami hehe
no wiec tak mezulek reklamacji nie skladal wie jaka jestem i taka mnie wzial
kalina no troche faldek sie ma takich nie pożądanych no ale coz trza mniej żreć ale jak to zrobic jak sie dobrych rzeczy chce jesc a wlasnie grzeje burritko na sniadanko mniamusne az mi slinka cieknie mniaaaaammmmmmm
dzisiaj jade do rodzicow trza pozalatwiac papiery a dokladnie dowod zmienic teraz mam krotkie nazwisko bo az 3 litery hehe
ciezko sie bedzie przyzwyczaic ale jakos z uplywem czasu....
zużaczku a na to drzewo to mnie jakos wrzucili bo maciek dobrej postury jest i z jednej przemcio i jakos wyladowalam tylko welon przygniotlam dupka a tego nie widac hihi
dzieki wam za mile komplementy
jeszcze beda zdjecia z wesela tylko jak dorobimy sie dvd bo niestety towar maja dostarczyc dzisiaj bo brak bylo
a z pleneru mimo ze duzo zdjec to one sie powtarzaja bo sporo ujec bylo
az was zanudze zdjeciami hehe
reklama
G
Gosik
Gość
Anetka, jak tam? Na Warszawskiej juz byłam, wczoraj. Widzę, że mamy ten sam problem, tylko ja na większą skalę. Wczoraj W. uprał swoje ciemne rzeczy z rolka papieru toaletowego ;D......
Podziel się: