• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
znalazlam żelazko i taka sama cena jak na allegro Braun 8520 proStyle za 185 zl
ale mezus pojechal sam do Bialegostoku beze mnie buuuuuuuuuuuuuu
wkurze sie i sama pojade pociagiem i bede go miala w d.....

reklama
mam doła....
pokłociłam się z Przemkiem, to jego ważne są sprawy jego ważne wszystko a ja to.... echh szkoda gadać
Joasiah ja z perspektywy swoich ponad ośmiólat twierdze, że emocje na początku są tak wielkie.... że trudno nad nimi zapanować i :zawstydzona/y: niestety dajemy im upust. Ale jak sie człowiek stara dla kochanej osoby, to nawet nad sobą popracuje:laugh2: - sama wiem ile mnie to kosztowało!
Trzymam kciuki! I udanych zakupów żelazka:-)

Żużaczku mam nadzieję, że mój synuś też tak będzie pomykał na koniach niedługo :-) Oczywiścei jak mamusia będzie mu to regularnie zapewniać;-)

A ja właśnie padam! Nadmuchałam (co prawda pompką) ze 100 balonów!!:szok: MOja córunia kończy dzisiaj trzy latka! Prezent przygotowany! Pół pojoju w balonach i girlandach:-) Tort ze świeczkami w przedszkolu został juz podzielony.
W czwartek musze wykazć nie mniejszą inicjatywą, bo synuś ma imieniny! Ale potem na dłuższy czas mam spokuj z uroczystościami:-)

Żużaczku mam nadzieję, że mój synuś też tak będzie pomykał na koniach niedługo :-) Oczywiścei jak mamusia będzie mu to regularnie zapewniać;-)

A ja właśnie padam! Nadmuchałam (co prawda pompką) ze 100 balonów!!:szok: MOja córunia kończy dzisiaj trzy latka! Prezent przygotowany! Pół pojoju w balonach i girlandach:-) Tort ze świeczkami w przedszkolu został juz podzielony.
W czwartek musze wykazć nie mniejszą inicjatywą, bo synuś ma imieniny! Ale potem na dłuższy czas mam spokuj z uroczystościami:-)

Witam chorobowo. Nie wiem co bym zrobiła gdyby nie było teściowej. Ja nie nadaję sie do użytku. Z gardłem coraz gorzej. Zaczęłam brać bioparox, taki miejscowy antybiotyk, który nie przenika do krwi ani do mleka, brałam go też w ciąży. Mam nadzieję, że pomoże. Katar upierdliwy strasznie, cieknący. W. ponoć lepiej się już czuje. W. jak Winnetou oczywiście:tak:
Kalinko zdradziłam sekret już kilka razy conajmniej.

Joasiah, spokojnie, "dotrzecie się" i będzie dobrze, tylko dużo rozmawiajcie o tym co Wam leży na wątrobie, najlepiej na bieżąco i spokojnie (łatwo powiedzieć:wściekła/y: ) Nie obiecuję, że to proces bezbolesny, ale warto. Możnaby książkę napisać na ten temat, ale nie mam siły:no: Mam głowę jak bania:elvis:

juz sie pogodzili ale nie do konca bo ja nie moge ustapic do konca bo bedzie wiedzial ze moze sobie robic co chce no ale jedziemy po te zelazko
jak ja uwielbiam nowe rzeczy jejku jejku heheh

Joasiah udanych zakupów, na indyka w sosie curry zapraszam innym razem :-)Gosik masz niewiele czasu na wyzdrowienie, bierz się w garść :-DMoje kochane dziecko zasnęło w łóżeczku na swoim ulubionym piesku podczas gdy mama spokojnie sprzątała łazienkę. Słodziak :happy:

Joasiah podpisuję siepod tym co napisała obolala Gosik, że trzeba rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz romawiać. Ale nikt nam nie obiecywal:confused: :baffled: , że malżeństwo będzie tylko pasmem uniesień i radości (a mogło by tak być, oj mogło:-) ).
Gosik zdróweczka całą furę Ci przesyłamy od nas! Żeby Zosia tylko nie załapała... Jak bardzło tak mocno boli spróbuj często (ale nawet co 30-15 min!) płukać sodą - pół szklanki ciepłej wody i pół łyżeczki sody.
A czy Ty przypadkiem nie masz wykwitów anginowych na migdałach? Zajrzyj sobie w gardło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry