reklama
Ż
żużaczek
Gość
Agak NAWRACAJACE ZAPALANIA UCHA MOGA MIEC PRZYCZYNE PRZEROSTU TRZECIEGO MIGDALA - U TAKIEGO MALUSZKA MOŻE TO OCENIC TYLKO NAPRAWDE DOBRY LARYNGOLOG. PROSZĘ CIE, IDX DO INNEGO NIŻ DO TEJ PORY, RYZYKUJESZ TYLKO 50ZŁ.
DR. MOLSKA - ESKULAP NA BIAŁÓWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DR. MOLSKA - ESKULAP NA BIAŁÓWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agak29
Fanka BB :)
Żużaczku poszłabym gdyby to cos dało w tej chwili mamy pewnośc że to wirus bo Iza obudziła się dzisiaj z bólem ucha i temperaturą. W poniedziałek idę na kontrol to zabiorę obydwoje. Podejrzenia u Patryka na początku padły na refluks. Dostał więc gasprid i zobaczymy. On ma ciągle katar. Laryngolog wzięła wymaz w poniedziałek wynik. Mam nadzieję że to nie wirus pneumocoki bo mnie już nastraszyli. Narazie naprawdę mam straszny szpital w domu. Ale dzięki Wam trzymam się dzielnie
Pozdrawiam z WIRUSOWA.
Pozdrawiam z WIRUSOWA.
G
Gosik
Gość
Aga, trzymaj się dzielnie. Szkoda mi Ciebie i dzieciaczków. Taki ciągły katar to mi sie kojarzy z alergią. Normalnie katar tyle nie trwa. Ale kazdemu pewnie sie kojarzy z tym co ma u swoich dzieci
Trzymaj się Aguchna! Ja wciąż cierpliwie czekam aż poleczysz swoją rodzinke i do mnie wpadniesz
, juz nie mówie o Żużaczku. Żużaczku, u Ciebie wszyscy zdrowi?;-)

G
Gosik
Gość
Joasia, Sto Lat Sto Lat Sto Lat Sto Lat Sto Lat Sto Lat Sto Lat!
:-d :-d :-d
:-d :-d :-d
G
Gosik
Gość
A to dla poprawienia nastroju :-)
minia1976
Wredna ;o)
Gosik ale słodziasty dziąślak :-) :-) :-)
Agak ja bym zmieniła lekarza. Ten Wasz jest jakiś do bani :-(
Joasia wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin!!! Pociechy z męża, spełnienia wszystkich pragnień i marzeń. Uśmiechu na na codzień i od święta, pozdawanych egzaminów i czego tam jeszcze byś chciała .... JużTy sama wiesz
A które to urodzinki Joasia? :-) Dziecko Ty nasze najstarsze :-)
Agak ja bym zmieniła lekarza. Ten Wasz jest jakiś do bani :-(
Joasia wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin!!! Pociechy z męża, spełnienia wszystkich pragnień i marzeń. Uśmiechu na na codzień i od święta, pozdawanych egzaminów i czego tam jeszcze byś chciała .... JużTy sama wiesz

A które to urodzinki Joasia? :-) Dziecko Ty nasze najstarsze :-)
Dziewczyny, u mnie po gościach.
Nie uwierzycie, jaki pyszny obiad mi wyszedł!
Rizotto z rydzami....schab w sosie borowikowym....do tego gulasz cukinia+ papryka+pomidory+ marchew+seler + przecier+ zioła. Rizotto na wielkim pólmichu, posypane parmezanem, lekko podtopionym...na tym kawalki schabiku...trzy surówki...kompot z gruszek i winogron własnego chowu
I niesmiertelna, ciepła jeszcze szarlotka.
Ciocia zachwycona. Wujek oznajmił że przyjedzie za rok na to samo. :-)
Wujek jest świetny, startuje na wójta gminy Lipnik, trzymam za niego kciuki.
teraz zmyłam wszystko i wypiłam z mężem capuccino. Odpoczywamy.
Jutro jade na parapetowe do siostry, kupiłam jej model żaglowca mayflower do nowego domu na komode.
Agak, ja bym na 200% poszła do innego lekarza. Nawet na kontrol. Nie rozumiem twego przywiązania do jednej osoby. Od dziesięciu lat lecze dzieci prywatnie.
Nie uwierzycie, jaki pyszny obiad mi wyszedł!
Rizotto z rydzami....schab w sosie borowikowym....do tego gulasz cukinia+ papryka+pomidory+ marchew+seler + przecier+ zioła. Rizotto na wielkim pólmichu, posypane parmezanem, lekko podtopionym...na tym kawalki schabiku...trzy surówki...kompot z gruszek i winogron własnego chowu
I niesmiertelna, ciepła jeszcze szarlotka.
Ciocia zachwycona. Wujek oznajmił że przyjedzie za rok na to samo. :-)
Wujek jest świetny, startuje na wójta gminy Lipnik, trzymam za niego kciuki.
teraz zmyłam wszystko i wypiłam z mężem capuccino. Odpoczywamy.
Jutro jade na parapetowe do siostry, kupiłam jej model żaglowca mayflower do nowego domu na komode.
Agak, ja bym na 200% poszła do innego lekarza. Nawet na kontrol. Nie rozumiem twego przywiązania do jednej osoby. Od dziesięciu lat lecze dzieci prywatnie.
Ż
żużaczek
Gość
u mnie mąz dziś O ZGROZO dostał pyzy z mrozonki na obiad. jego zalatana zona nie miala czasu zrobic obiadu. najpierw bylismy6 w auchanie na zakupkach (dwie pary butów i pelna lodówka), potem malowalam... malowała...i jeszcze raz malowalam dziewuszki ślubnie. Śllicznie wygladały. Świerzo i zwiewnie (nie robie tapeciarstwa tylko laserunek nakladam
).
potem kuzynka Tomasza nas odwiedziła... i zaraz koniec dnia.
jeszcze tylko moja marnotrawna koleznaka wpadnie (ta szczupla bez rodziny - -ciekawe, czy dzis tez moja wyjatkowo silna milość wlasna zaliczy Waterlo)

potem kuzynka Tomasza nas odwiedziła... i zaraz koniec dnia.
jeszcze tylko moja marnotrawna koleznaka wpadnie (ta szczupla bez rodziny - -ciekawe, czy dzis tez moja wyjatkowo silna milość wlasna zaliczy Waterlo)
reklama
Waterloo? E tam. Potraktuj sprawe z filozoficzna zaduma. Sa dlugonogie blondyny i jestesmy my....reszta świata. ja sama z przyjemnościa patrze na sliczne dziewczyny, a nawet sie za nimi oglądam! O, ta jest sliiiczna. bezinteresownie ja podziwiam.

Podziel się: