• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Qubas, współczuję tych przejść. Zosi sie udało, bo akurat skończyła 3 miesiące jak dostała zastrzyki, ale tez słyszałam o tym przepisie. Koszmar jakiś, zwłaszcza to, że matka nie może być na oddziale:szok: horror.

DZIEWUSZKI! DZWONIłA WłASNIE DO NAS NASZA PEDIATRA, BYLI U NIEJ PRZEDSTAWICIELE NUTRAMIGENU I POWIEDZIELI, ZE OSTATNIA SERIA BEBILONY PEPTI MA JAKąś SKAZE PODOBNO I SZKODZI - NIBY MAJA JA WYCOFYWAC. dR. POWIEDZIAłA, żE CO PRAWDA PRZELECIAłA CAłY INERNET I NIC NA TEN TEMAT NIE MA, ZADNEGO OGłOSZENIA (MOżE TO PLOTA KONKURENCJI) ALE MOZE LEPIEJ POOBSERWOWAC MALUCHY NA TYM MLEKU? BO MOżE DOPIERO JUTRO JAKAS SENSACJA WYBUCHNIE?? OBY NIE....:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::szok:

Jeśli to byli przedstawiciele nutramigenu to ja im nie wierzę :-p konkurencja hehehehehe. No, ale ciekawe, ciekawe .... Narazie Marta żyje i ma się świetnie :-)

"PoJelfowa" paranoja :-p

minia no taka nadzieje mam. Witek juz tez puche jedna wtrąbic zdązył i nic mu nie jest. Tylko może to nie ta partia np. ?

ha. zaszłam do apteki zapytac - rzeczywiscie była niedawno partia bebilonu wycofywana ale do naszej apteki nawet nie dotarła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry