• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a Bogucha chyba ma gronkowca w płucach - własnie z basenu. Jutro lecimy do labolatorium na posiew. Pół klasy chore...kuźwaaaaaaaaa.

reklama
Witam. Jakieś horrory opowiadacie?
Magdalenka, byłam na Złotej, byłam u Żużaczka, widziałam NA Żywo te wspaniałości wieszakowo-deseczkowe.
Qubas, dobrze, że nie daliście malej do szpitala. Takiego maluszka! Zdrowiejcie nam szybko, wszystkie chore maluszki! Agak, twoje tez i Gosik tez!
Ach, wiosny cieplej dajcie...uciekna wirusy.
Ale może z okzazji Bożego narodzenia tez uciekną?
ja, która nie mam ani jednego prezentu to pisze...

Kalinko dobrze Ci!!!! Ja dzisiaj tez bylam w kliku miejscach, ale ani Kaliny ani Żużaczka tam nie było:no:
Jedyna pociecha, że my mleka puszkowego na dzień dzisiejszy nie potrzebujemy.
Qubas dzielna jesteś i odważna w swojej determinacji - ja bym sie chyba jednak poddała presji oddania dziecka do szpitala. Matka Polka i już!!!A teraz szybko wracajcie do sił i nawet jednego kichnięcia nich nie będzie u Was!:-)
Zosiu nie kaszl!!! Gosik oklepuj ją ze trzy razy dziennie od ciotki Magdy!
Czemu te dzieci tak nam chorują? To sie już robi paranoja!

Byłam dzisiaj u pana mechanika, bo mi coś stuka przy przednim kole jak zakręcam i kierunkowskazy szwankują. Przejechaliśy siejak rajdowcy po okolicy i co? Guzik wszystko bez zarzutu. Dodam, że prowadził pan mechanik:laugh2: a jutro jak ja ruszę to pwenie zabawa od nowa:eek:

Qubas, to dziwne, że Cię nie wpuścili na oddział, ja jak Mikołaj miał zapalenie woreczka łzowego, leżałam z nim przez 5 dni. Czyżby "jelfomania" opanowała i mleko dla dzidziałków????? Gosik smacznej kukurydzy życzymy. Żużak piękności wyczyniasz!!!!

Żużaczku, a jakie propozycje masz dla panów???? Może zamówię u Ciebie wieszaczki na prezent dla siostry i szwgra? Taki komplecik, co? Napisz mi na priva przewidywalną cenę, ok?

No, jak ogladałyscie wczoraj film "Usłyszec ciszę" to juz wiecie, dla czego nie szczepie maluchów ta szczepionką - bo to ta sama kochani.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bry dzień. Chwilka przerwy. Gosik, ryż mi smakował:-) Zawsze to jakaś odmiana. Czy używasz przecieru pomidorowego lub koncentratu? Myślisz, ze mogę sobie sos pomidorowy zrobić? Od którego miesiaca można wprowadzać?
A z tym mlekiem to pewnie jakiś przekręt. Jakoś mi się wierzyc nie chce. A z drugiej strony, skoro danej partii nie dopuszczono do sprzedaży, to chyba problemu nie ma:happy: Ja na nutramigenie jestem:tak:

Czy stosowałyscie espumisan dla dzieci? Mała ma kłopoty z gazami. Jakieś domowe sposoby oprócz: leżenie na brzuchu, gorącej pieluchy na brzuszek, masowanie po pleckach w pozycji pionowej - to już przerobione.
Pozdrawiamy!

reklama
my stosowalismy espumisan - rewelka

a z pomidorami ostroznie - Witek na pomidory ma takie uczulenie, że natychmisat jest cały zasmarkany

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry