reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to jeszcze pouprzyjemniam wam zycie. :-)
zużaczku pochwal sie dziewczynom stronka, ktorą ci robię...jeszcze licznik odwiedzin wstawic i ksiege gości i bedzie ok.
Elfowo!Lawendowo!
Mania, jak twój tłuścioszek?Zdowy?
Ja znowu żywię się jogurtem i otrebami, normalnie się czuje, bo świąteczne łasuchowanie puchatkowe wykończyło mnie.
Zamowilismy z mżonkiem blachę na garaż...
a chlopcy zdrowi. A ja zapracowana...juz 3 tekst piosenki przed chwila wyslalam...jutro musze napisac tekst do bb...
Wieczór ziewając przytula się do mnie, ale nie nie, jeszcze ołaże, tak pieknie w domu, cicho, dzieciaki posapują w poduszki.
Mąz wisi na telefonie, a ja nadrabiam listowe zaleglości.
Milej nocki!

reklama
Kalina nie zauwazyłaś? Juz od 2 tygodni mam pod suwaczkami link do tej stronki:-D:-D

No ale FAKT nie napisalam ze TO TWOJE DZIEŁO

konkurs się zakończył, teraz czekamy az komisja głosy policzy...liczy i liczy...chyba na kogoś?
poza tym atmosfera towarzyszaca konkursowi była i jest niesympatyczna. Mnóstwo ludzi się na siebie poobrażało krytykujac wybory komisji i sposób głosowania. Częście nie podoba sie to, iż nie będąc wczesniej na forum przeszłam do finałów a stare forumowiczki odpadły (wybierała komisja w składzie dekoratorów wnetrz, architektów i redaktorów Czterech Kątów), nie internauci. No i tak ogólnie niefajnie. :-D
No i o 1sze miejsce walczyłam z kobietka która od wielu lat zawodowo prowadzi kursy decou w Poznaniu bodajze, ma swoj sklep i takie tam. no i nie w smak jej jest to, ze jakas "siksa decoupagowa" jej sie pęta pod nogami:-D:-D
A ja jestem z siebie dumna, bo przynajmniej wiadomo, ze wybór moich prac nie było podyktowany "znajomosciami".

Mania, a jak się czujesz? Może byś tak fotkę swojego brzuszka i Mikołajka zamieściła?
Joasia, a Ty nic nie powiesz?
Nasze ciężarówki zamilkły:-(
Wczoraj widziałam panią tak na oko w 9 miesiącu ciąży, zataczała się straszliwie. I wiecie co? Nie mogę uwierzyć, że już nie pamiętam, jak się czułam w ciąży, nie pamiętam, jak Madzia wyglądała jako noworodek. Jak patrzę na nią , gdy jest w tatusiowych rękach, to nie mogę się nadziwić, że taki duży bobas z niej i że kiedys zmieściła mi się w brzuchu!

Dzis obleciałam z Bogucha pół miasta. Kupilismy Marblixy (kulki do grania - pisze dla tych , które maja szczęście miec młodsze dzieci:baffled:), zrobiłam dla Marblixowca zdjęcie do paszportu bo go tescie w wakacje wywożą z Ojczyzny, oddałam zdjęcia do wywołania (pójde z torbami, bo nie wywoływałam od ubiegłych wakacji) a teraz lakieruję: ikonę, ramki sztuk 2 i butelke na oleum....uch. Koacham tak życ - NAPRAWDę

w sobotę jade do warszawy wyskakiwac z kasy. hop hop....ciekawe jak daleko skocze z cienkim portfelem

KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategoria "Pisanki"
  • I miejsce - pisanka nr 1, autor zuzaczek2
  • II miejsce - pisanka nr 3, autor k_izydorczyk
  • III miejsce - pisanka nr 4, autor saggita123
  • wyróżnienia otrzymują fusiaf, zoswo, minutka55
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo Wam dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej,hej! Jestem, jestem. Żużak gratulacje! Joasiah, jaki tam grubas, mój mąż ma większy brzuch :-D :-D :-D
Święta upłynęły nam sympatycznie. Tylko pogoda była dziwna:eek:
Oto kilka fotek świątecznych:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry