mania78
Fanka BB :)
Kalinko biedny Jonatan, mego Mikołaja też coś chyba ugryzło w nocy, bo ma czerwoną krostkę pod okiem
, ale to nic w porównaniu do Waszego przypadku. Aha, zrobiłam wczoraj murzynek wg Twego przepisu, mniam, palce lizać. Nigdy wcześniej nie robiłam murzynka, a ten mi sie udał i nawet mężusiowi smakuje
.
Żużaczku, czego Ty się boisz????? Zamiast się cieszyć, to ta sie boi
.
Mieliśmy cyklinować dwa pokoje, ale stwierdziliśmy, że za dwa lata i tak trzeba będzie cyklinować, bo maluchy zniszczą, poza tym za jakiś rok, dwa chcemy rozwalać boazerię w przedpokoju i meblościankę w dziecinnym pokoiku. Kategorycznie zabroniłam kilkakrotnego cyklinowania!
Jak bałaganić tonie na raty, czyż nie mam racji???? Macie pomysł na urządzenie pokoju dla małego rozrabiaki? Ma być taki z połączeniem kącika pracy dla mamy;-):-).
, ale to nic w porównaniu do Waszego przypadku. Aha, zrobiłam wczoraj murzynek wg Twego przepisu, mniam, palce lizać. Nigdy wcześniej nie robiłam murzynka, a ten mi sie udał i nawet mężusiowi smakuje
. Żużaczku, czego Ty się boisz????? Zamiast się cieszyć, to ta sie boi
.Mieliśmy cyklinować dwa pokoje, ale stwierdziliśmy, że za dwa lata i tak trzeba będzie cyklinować, bo maluchy zniszczą, poza tym za jakiś rok, dwa chcemy rozwalać boazerię w przedpokoju i meblościankę w dziecinnym pokoiku. Kategorycznie zabroniłam kilkakrotnego cyklinowania!
Jak bałaganić tonie na raty, czyż nie mam racji???? Macie pomysł na urządzenie pokoju dla małego rozrabiaki? Ma być taki z połączeniem kącika pracy dla mamy;-):-).
. A on dalej latał jak wicher....
) zabarał mnie na ognisko do swojego przyjaciela na działkę pełną.. komarów. Jeden właśnie dziabnął mnie w powiekę. Po imprezie szanowny pan odstawił mnie mnie do rąk własnych mojej mamusi z tekstem "oddaję całą w stanie nienaruszonym!" Na drugi dzień rano jak moja mamcia zobaczyla, że ja oka jednego nie moge otworzyć, bo tak mi zapuchło skomentowała "no, piekny mi stan nienaruszony jak oka nie może otworzyć!" a dodam , że uczuleń nie mam jeszcze rzadnych

O Joaśce to nawet nie wspomnę, bo mam ochotę ją ....