reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Boshe....zablokowana byłam 4 dni.... Wogóle nie moglam BB otworzyć. no rozumiem, ze Bialystok to Psie pola...ale nie myslałam, ze to już ZAGRAMANICA:eek::eek:

(patrz - komunikat)

reklama
Wróciłam od rodziców, gdzie zostawiłam Mikołaja na tydzień. Już dziś mi strasznie ciężko na duszy. Popłakałam się dzwoniąc do nich i słysząc jego głosik, teraz też mi smutno, wogóle to płakać mi się chce.:sad: Mikołajku, gdzie TY????????:-(
Kalinko, ja bym tak te "mądre" mamuśki wysłała do przeprowadzenia lekcji, choć jednej. Zesr........ by się szybciej niż zdążyłyby wypowiedzieć : "ciastko z rodzynkami":-p:-p:-p. To tak jak ostatnio położna w przychodni na Warszawskiej wywaliła, że my w szkole to przecież tylko siedzimy przy biurkach, bo co mamy innego do roboty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Na dzień dzisiejszy rodzę w Hajnówce, może jeszcze zmienię decyzję?????:baffled::confused::baffled:

Dla strasznych mam reszta jest straszna:-D:-D. ja oscyluje pomiędzy. W kazdym razie jestem "pokłócona" z siostrą teściowej, bo odmówiłam przyjęcia książki pt "Super niania". czy "zaklinaczka" (już nie pamietam). W kazdym razie wystarczylo mi jedno zdanie, które w niej przeczytałam. Ze dziecko NIE MA PRAWA SPAC W DZIEń DłUżEJ NIZ GODZINę. Za bardzo wychowanie z tych książek przypominało mi wybory miss (pod szblon) lub może jeszcze bardziej selekcję pierścieniową winniczków do Francji.
Ale matę kupiłam (bo była fajna (podobała mi się).....
No więc jestem pomiędzy:-D:-D

Kalinko dasz radę! Myslę, że te róże będą w przyszłości wsparciem dla tej dziewczyny jak jej będzie cięzko (nawet jak zwiędną;-)). A po za tym Ty jesteś człowiek taki, który robi nie przeciętne rzeczy wśród naszej przeciętności:-) Z siostrzanym pozdrowieniem oby do @:-D
Minia a Wy pod tymi palmami miałyście łączność z BB? Pomysł super!!!
Zużaczku Ty ni miałaś łączności bo ty w innym świecie zyjesz - świecie wykanczania wnetrz! A książka fatalna! Zdory rozum i umiar wszędzie poszukiwane, w wychowaniu dzieci też!
Mania ja swojego trzylatka pierwszy raz wysłałam na wakacje z moją mamą to nie miałam łączności telefonicznej i chyba dla tego było mi łatwiej;-) A jak tam Twoje wyniki? A położne to sobie nie siedzą za biureczkiem:confused:

Pozdrawiam koleżaneczki serdecznie!

łykam jakieś fatalne tabletki od gronkowaca i mam myśli samobójcze...
Zgodnie z ulotka lada dzień twarz mi się rozejdzie jak w filmowych horrorach, na glowie zrobi sie skorupa, popękają usta i zaczenie lecieć krew z nosa. Bardzo kurde śmieszne.......
Zero słońca, kapelusz, okulary i krem z filtrem 50....:eek:

Hehe...Żużaczku, a kładłas dziecko właściwą stroną na matę? Znając Witka on od razu kwalifikowal sie do tej od 9 miesięcy, zuch chlopak.:-)
Nie mam nic przeciw matom, mamom itp. Artykul jest zawsze trochę wyostrzony, żeby widac było satyrę z daleka...Pliss, nie bic obcassami. Wspolczuję gronkowca, brrr....zabic paskudztwo, wytruc, .Nie daj, się, trzymaj się.

reklama
Kalina tekst jest rewelacyjny!! A co do maty, to tak chichotliwie to napisałam:-D. nam byla potrzebna jakas gruba, na "wojłoku" więc padło na tą dwustronną. na tej białoczarnej stronie w życiu bym malucha nie połozyła. jeszcze by mi się psychoanalityk wychował....:eek::-D:-D...a moje zdanie co do wychowania dzieci znasz:-D. Trawa i bose pięty.
Co do gronkowca. Współczuć trzeba, nalezy i słuszne to jest.:tak::tak:

Do góry