Ż
żużaczek
Gość
Boshe....zablokowana byłam 4 dni.... Wogóle nie moglam BB otworzyć. no rozumiem, ze Bialystok to Psie pola...ale nie myslałam, ze to już ZAGRAMANICA

(patrz - komunikat)

(patrz - komunikat)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mikołajku, gdzie TY????????:-(

. To tak jak ostatnio położna w przychodni na Warszawskiej wywaliła, że my w szkole to przecież tylko siedzimy przy biurkach, bo co mamy innego do roboty

. 

. ja oscyluje pomiędzy. W kazdym razie jestem "pokłócona" z siostrą teściowej, bo odmówiłam przyjęcia książki pt "Super niania". czy "zaklinaczka" (już nie pamietam). W kazdym razie wystarczylo mi jedno zdanie, które w niej przeczytałam. Ze dziecko NIE MA PRAWA SPAC W DZIEń DłUżEJ NIZ GODZINę. Za bardzo wychowanie z tych książek przypominało mi wybory miss (pod szblon) lub może jeszcze bardziej selekcję pierścieniową winniczków do Francji.

. nam byla potrzebna jakas gruba, na "wojłoku" więc padło na tą dwustronną. na tej białoczarnej stronie w życiu bym malucha nie połozyła. jeszcze by mi się psychoanalityk wychował....

...a moje zdanie co do wychowania dzieci znasz
. Trawa i bose pięty.