reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kalina masz chyba rację,czasu mi nie starczy na przeczytanie wszystkiego.Postaram sie pisać w miarę możliwosci;-)Pierwsze moje spostrzeżenia to u Was tak ciepło jest,tak domowo i miło,pachnie drożdzówką i miętą w ogródku...Aż chce się przysiąsc i porozmawiać albo pomilczeć.

reklama
Od Żużaczka pachnie szarlotką. U mnie chwilowe pustki w spiżarni, napradę chwilowe, bo w piekarniku juz dochodza trzy babki ziemniaczane, a teściowa wlasnie smazy placuszki z cukinni i kalarepki.:-)

Hej,hej! A ja nie mam czasu, nie mam czasu, nie mam czasu. Wróciłam do pracy i tysiąc spraw na głowie i tęskniącą coraz bardziej Zosię. Małe rączki ściskające z całej siły za szyję kiedy rano muszę wyjść i jęczące :mama, mama...
U Kaliny bardzo mi się podobało.
Ech, znowu nie napiszę, muszę uciekać.

a ja wlasnie nie napisalam co mialam napisac
bo mi się bardzo u Kaliny podobało i nie chciało mi sie wyjezdzac ale jak wszyscy jechali to i my tez juz nie wypadalo siedziec wiecej hehe
mezowi bardzo smakowal kurnik a mnie ciasta mniam mniam
a dla Qubaska dziekuje za to co dostalam :)
Gosiku zoske masz cudowną a jak szybko mozna spalić kalorie to tylko jedna wiesz :D:D

Ika, troche z rozsądku, trochę z lubości. U nas mieszka 7 osob....nie da sie na codzien schabowycj jesc. Co ogrodek i sąsiedzi dadza, zjadamy.
I czesto mamy gosci.
Dzisiaj aktualnie 5 sztuk siedzi i babke nam zjada, tak wiec Joasiah nie zdązysz. Goście z Bialorusi, znajoi esciow...bo my z tesciami mieszkamy...no uciekam, bo maluch rozrabia..
Gosik, ja tez ja tez nie mam czasu.....uuuuu...

reklama
Kalina lec do gości i baw się dobrze.
Wszystkim miłego popołudnia życzę,bo choć wieje zimny wiatr na pociechę słońce jeszcze mocno grzeje.:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry