Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. W sobotę wymusilam na facecie pierszeństwo i niestety znalzałam sie na słupie.:-(Dzidzi nic sie nie stało - cale szcęście. Mateus chodzi profilaktycznie w kołnierzu ortopedycznym. Ja z podejrzeniem wstąrząsu mózgu znalazłam sie na chirurgi na trzy doby obserwacji. Na głowie we wsłosach mam szycie, prawy policzek cały obtarty z wielkim strupem, obrzęk z połowy twarzy już mi zszedł. Tylko z prawym okiem coś nie w porządku, ale dostałam różniste krople, za tydzien do kontoli i ma się regenerować. Stres mialam koszmarny, ale ze względu na dzidzię ceckali sie ze mna jak z jajkiem.
) z jakimiś młokosami. Potem te młokosy zaopiekowały sie mną i moimi dziećmi!! Spojrzałam w prawo w lewo i było pusto!!!!!! 

A mąż jest kochany facet i podsumował całe zajście mówiąc: "kochanie, trzeba było powiedzieć że juz ci sie nie podoba wcale ten samochód to i bez rozbijania kupiłbym ci nowy!"