reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pierniki bajkowe!:-) Zazdraszczam :tak:
Zośka trochę chora. W sobotę tatuś zabrał ją do Fikolandu, więc spodziewałam się że coś przywlecze:crazy: , ale tłumacz facetowi...:baffled: Chyba nic poważnego, trochę gardło czerwone, forma znakomita:rofl2:. Lekarz powiedział, że ona ma swój styl chorowania:-D Do niedzieli powinno być ok.
Miłego dnia:happy:

Witajcie!

Ja właśnie wracam do rzeczywistości - mój ukochany mężuś skonczył pisać pracę końcową na studia:rofl2::rofl2: Nie było lekko:baffled::shocked2::eek::errr::growl:, ale sie udało. Jeszcze tylko koszulkę przygotuję i reszta zależy tylko od jego czaru osobistego, bo wiedzę ma!

Żużaczku pierniki wyszły Wam jak wszystko - przepiekne!!!! Aż przez moment pomyslałam, że zdjęcie podkolorowane photoshopie;-)
Kalina gratulacja za całokształt, a szczególnie za zajęcia plastyczne w D.K. Ale zazdroszczę tym dzieciakom!!!
Gosik zdrówka dla Zosi! I pomysleć, że byłas tak blisko w Warszawce, a ja znów nic.... :baffled::baffled:
Ika a opiekunka już zatrudniona? A Ty już w pracy całkiem?
Kończę , bo ta koszula i synuś do szkoły i jeszcze ZUS i ...
Dam znac jak "nam" ta obrona poszła (poważna sprawa, bo nawet prezetacji multimedialnej sobie zażyczyli:confused::szok:)

MIłego dnia!

no no Magdalenka opuscilas sie w forum klapsa w dupe
a nawet nie napisalas jak sie czujesz !!
odzywaj sie czesciej bo tu juz nie ma do kogo pisac :(

a ja sobie skradne od zuzaka jednego piernika :D

minia, mania, anetka gdzie sie podzialyscie??

Kalina daj znac jak cos dojdzie do ciebie :P

ZNALAZŁAM!! Od ponad roku poszukiwałam tej lali Ani z Zielonego. Znalazłam w jakimś sklepie angielskim :(. No i tyle, że popatrzeć mogę...chlip...
AnneDollPor1.jpg

DollRetro2a.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry