reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Aga zgadaz się, ostatnie tygodnie sa koszmarne ;). Ale jaki potem człowiek leciutki.... :laugh: Tylko jedno mnie zastanawia... najpierw nie mogłam spac, bo brzuch mi przeszkadzał a teraz nie moge spac bo Witek miauczy ;D ;D

Chlebek będe robiła dzisiaj. O rezultatach powiadomie (jak przezyje konsumpcję ;))

reklama
Własnie jeszcze to spanie mnie dobija. Z Iza nie cierpialam na bezsennosc a tu kłade sie do łóżka zmęczona jak pies i okolo 24 jestem na nogach i mnie nosi po chalupie. Rano jestem nie do zycia a Iza nie ma miłosierdzia. No nic dla swietego spokoju włązyłam jej teletubisie i mam cisze :) Pozdrawiam Was i Wasze Malenstwa

uch..... czekam własnie niecierpliwie kiedy będe mogła rano Witka bajką wyciszyc...... ;D dzis mam karuzelkę ;D ;D. Witem niemrawy do spania a spluczka w wc się zepsuła i tak latam miedzy Witkiem a wc , między uspokajaniem a naprawianiem spluczki... ciekawe ile kilometrów zrobiłam ;D ;D

Witek oglada sobie brata.

rod6fu.jpg

Chlebek własnie sie piecze.... ciekawe co wyjdzie? ;) ;D

Byłam dzisiaj z Emmą na szczepieniu. Dzielnie to zniosła, nawet nie pisnęła. A waży już 9400g ::) Nie dziwne więc, że ręce mnie bolą :p
Żużaczku i jak chlebek wyszedł?

Żużaczku, troszke więcej mąki, to sie nie zapadnie. Jak robisz z gotowej mieszanki przepis jest na opakowaniu. Praktyka czyni mistrza! Fajny twój maluch. Jak ja juz tęsknię do finału! Pozdrawiam wszystkie finiszujące...

Zrobiłam własnie zdjątko memu Dawciowi na tarasie.
daw2wj.jpg

..i drugie...
dawcio8dd.jpg

Datury kwitną przepięknie. Ciekawe, jaki będzie nowy braciszek?

reklama
kalinko datury cudowne, u mojej tesciowej sa białe, ale Twoje ładniejsze - sliczny kolor. Nie moge sie doczekac, kiedy będe mogla tak jak Twój syn zasiaść sobie na własnym tarasie....ech....

Do góry