reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

no to mam wolne....
cb581d6ce71a0a0fmed.jpg

reklama
Żużak zdjątko bomba :-)
A Bogucha w nowej szkole świetnie sobie poradzi ... Nie wiem dlaczego myślisz, że dzieciakom z małomiasteczkowych szkół wszystko wisi? Ja tak nie uważam. Jak dzieciak jest zdolny, inteligentny i ambitny, to zadna szkoła tego nie zmieni, nie przesadzaj :tak: To nie tylko wina szkoły, że niektórym dzieciom nic się nie chce, a głównie ich samych i ich rodziców o!

Hej, ladies.
Znosiłam dzielnie upał w cieniu z napojami chłodzącymi.Powiązałam równiez pomidory i opieliłam klomby. Moja lawenda rośnie, Żużaczku, a twoja? Zdjęcie przemiłe. Moi tak nie robią. Biją sie głównie.
:-)
Coraz piekniej w moim ogrodzie, kwitną irysy, jasmin, lilie zaczynają...
Tak sie ciesze z tych wolnych dni. Od nas pojechali nauczyciele na 3 dni do Wilna, ale zrobilam dobrze, zostając- upal, autokar, ludzie z pracy, alkohol- to nie dla mnie, nie nie...
Rozkoszuję sie pod orzechem wloskim swoim rozsądkiem, ktory kazał mi zostac w domciu.
Niech sie smaża sami!
Pojade kiedys do Wilna z mężem i dziećmi, napewno będę szczęsliwsza.
Co nie?

kalina wchodzę, żeby ci donieś o mojej lavendzie, a tu proszę, właśnie pytanie w jej sprawie do mnie kierujesz. \jednos myśli i uprzęży.

Lawenda zaczyna rozkwitac. Kolorem najbadziej lawendowym z lawendowych. Ciemnieje i pyszni sie w dwojakach. przyjedziesz w sobotę - zobaczysz.

ooo Kalinka jest a ja chciałam zapytac gdzie sie podziewalas :)
u nas wsio dobrze
zamiast sie uczyc mysle o wyprawce dla dzidziolka co jeszcze dokupic a co zostawic na pozniej hehe
no ale pomysle i bede sie uczyla
ale pogoda nie sprzyja uczeniom się bo mozg paruje :D

Joasiu, pogoda zdecydowanie nie sprzyja uczeniu się. :-)
Ja się byczę.Na materacu w cieniu orzecha....
Chwilowo umknelis,my z maluchem do domu, za gorąco. 3o w cieniu...
mamy lody i kompot z rabarbaru, pretrwamy. Wspolczuje pracującym...
PRzyjade, przyjade zuzaczku...

No jak tam po upalnej niedzieli?
U nas spokoj.
Goscie już pojechali...w kuchn i sterty naczyn...nie chce mi sie zmywać, a co....
Umylam glowę i blogo leniwię sie, czytając nowego Pratchetta.
Minia, super zdjęcie. Sugestywnie mokre. :-)

reklama
Do góry