reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam!!
Siedzimy przed wiatrakiem bo mamy sałne na gorze w domku,uff.
Z Gosikiem prawie sie dogadałysmy co do wyjazdu,a Minia nie odezwała sie do mnie.Wiec nie wiem co i jak.
Kalinko-co jeszcze przywiezc??Co lubią Twoje dzieci??
Dzieciaki śpią,taka błoga cisza w domku.
Wiec do jutra,do zobaczenia i poznania się.Pozdrawiamy:-)

reklama
Minia chyba wybiera sie samochodowo z mezem jednak, tak wiec Qubsku chyba tylko Gosie zabierasz.
Co lubia moje dzieci?
Hmmm...
Zapytaj, co im wolno? One lubia to, czego im nie wolno, a wiec chipsy i cole :-)
Polecam owoce ewentualnie jakies żelki, lizaki.:-)
Czekam, czekam, przybywajcie do mojej siedziby, przybyuwajcie maślaki i smardze, przybywajcie, bo tchórzami gardzę!
U mnie mgłaaaa, cudna mgła...

Witam pięknie!:-) Ale się cieszę, że jedziemy do Kaliny:tak: Piszę korzystając z tego, że Zosia jeszcze śpi. Tak, tak:tak: Chyba się przestawiła lekko:rofl2:Późno zasypia i późno wstaje, ale nie ma co narzekać na dzieciaka, bo w sumie prawie 12 godz. przesypia:szok: Chwilowo mąż mnie opuścił, pojechał wczoraj z kolegami na działkę. Ostatnio oddzielnie imprezujemy, hehe, dzięki temu nie molestujemy zbytnio dziadków, ale jest fajnie.
Jak to jest, że jak jestem sama z Zośką to jakoś lepiej umiem sie zorganizować niż jak mam męża do pomocy a nawet teściową?
Księżniczka się budzi i zaczyna rozsyłać uśmiechy i przeróżne miny:-D
Do zobaczenia!!!

Acha, wczoraj przyjechał moja siostra z maleństwem. Słodziak..............:tak::rofl2:
Mania ona ma dokładnie to samo. Mały ciągle je, szybko zasypia i zaraz sie budzi, bo się nie najadł. Teraz już troche lepiej, więc to mija(Tomus ma ok. 6 tygodni). Chyba trzeba to poprostu przeczekać:confused:
Będzie ok ! Kalina jest genialna:-D Nie wychodzić:-):-):-) Może twoja mama mogłaby Ci trochę pomagać? O ile dobrze pamiętam to pilnowała Mikołaja jak chodziłaś do pracy? Coś wymyslisz. BUZIAK!
Ok, idę zdjąć księżniczke z tronu:-D

Szarlotka się piecze.
Nie spałam calutką noc - zasnęłam dopiero o 5.10. Mój małż nie uznał za stosowne powiadomić mnie, ze "konferencja" na psa urok kończy sie o 3 nad ranem. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A jak Burek czekałam bo kluczy nie wziął.

Gosik nie chcę wykorzystywać zbytnio mamy, ona i tak pomaga ponad swoje siły. Zajmuje się Mikołajem od ponad tygodnia, siedziała u mnie parę dni, wszystko robiła, gotowała, prasowała, zresztą Mikołaj jest u nich do czwartku. Narazie nie będę wychodzić, potem cos wymyślę. Zresztą po 9 wyjeżdżamy. Jakoś będzie! :-)
Grunt to sie nie załamać i myśleć pozytywnie! STRASZNIE TĘSKNIĘ ZA MOIM MIKOŁAJKIEM:-:)-:)-(!
Tak sobie pomyslałam, że właśnie siedzicie i pijecie sobie smaczniutką kawusię, fajnie Wam:rofl2:. Całuję Was wszystkie! Super że jesteście!

reklama
Witam!!
Kalinko jeszcze raz dziekujemy:-)za Kurnik,za pyszne ciach,za kawe orzechowo-waniliowa,mniam,wszystko było mniam jak to mawia Kuba.
Super było Was wszystkich poznac,było bardzo sympatycznie i miło.
Moj kuba pyta czy jutro tez pojedziemy do pani Ewy tak mu sie spodobało i chustawka i najstarszy syn i pani babcia i wszystko;-)
Teraz usypiam małą i zmykam,pozdrawiamy i zyczymy kolorowy snów

Do góry