reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

ja mam do was pytanie
gdzie można kupic buty dla dziecka ale trzewiczki a nie kozaczki ktore są jakies wasko dziwne ze nogi nie moge wsadzic dla zuzki :crazy:
no i cena zeby była przyzwoita bo na Bartki to mnie nie stać

reklama
Wiem, Żużak, ja też czasem podskakuję jak mnie coś ucieszy:-D To tylko opis zachowań, które każdy może mieć i o niczym to nie świadczy. A o ADHD też myslałam:tak:, poważnie:-D, chyba juz mi faktycznie korba odwala. Ale myślę, że coś na rzeczy jest mniej lub bardziej tylko nie wiem co, zobaczymy. Narazie czekam na wizytę u psychologa(która miała być dziś, ale pani zadzwoniła i przełożyła na za dwa tygodnie:wściekła/y:), która pewnie i tak nic nie wniesie i usiłuję się dystansować. Mój pediatra przypisał Zośce suplementy na odżywienie mózgu (kwasy tłuszczowe omega-3, taki tran) i stwierdził, że wszystkie dzieciaki po tym ruszają z mową i ona też za parę tygodni ruszy...no to wciskam jej ten tran, którym pluje na potęgę i czekam...do tej pory wszystko co wymyslił nasz lekarz się sprawdzało. Zobaczymy:happy2:

no przepraszam bardzo objechalam wszystkie sklepy w tych galeriach w Białymstoku i sa same kozaczki a jak sa trzewiczki to tylko chłopiece
a jak sa buty to cena 150 zl :/

Na św. Rocha kupiłam dziś trzewiki i kozaczki za...62 zł, muszę jeszcze "tylko" zachęcić Magdę do zmierzenia hehe. Istnieje możliwość zwrotu, nawet przecenionych

Polecam sklep Koala tam jest w tej chwili wyprzedaz -70 % likwidacja sklepu tzn juz jakis czas kupiłam tam buciki Bartka i dużo fajnych ubranek Wójcik Coccodrillo kurteczki na zimę były nie wiem co tam jest jeszcze ale warto pójść dodam tylko że za buciki które kupiłam zapłaciłam 39 zł :szok: całe skórzane jak to Bartek.
A jeśli chodzi o tran to ja cały czas podaje wyłączając letnie miesiace.

Agak ciesze sie ,że lepiej sie dzieje u Twojego synka.:tak::tak::tak:
Gosik :tak:cierpliwosci w oczekiwaniu na wizytę.I jak chcesz to moge przytoczyć przykład własnego dziecka,mówi 3 wyrazy mama-na wszystkich ,nie i czasem tak.A reszta to własna twórczośc typu "ziazia" "tuf" co nie znaczy nic.I nawet nie próbuje jeszcze uczyc go korzystania z nocnika,bo to nie ten czas.:-p

Joasiah ale Ci córa urosła,polecam firmę Kornecki fajne skórzane butki w przyzwoitej cenie.;-)

Anetka gdzie na rocha sklep?? w zielonej kamienicy?
krysiu gdzie jest sklep koala?
ika a buciki kornecki gdzie mozna dostac?

ja wypytuje bo nie znam az tak białegstoku ;)

Sklep Koala jest na przeciwko Koscioła sw Rocha tylko nie w strone Zielonej Kamienicy a patrząc na ulice Lipową sklep PSS i nawet byly jeszcze w piatek małe rozmiary bucików z Bartka i na pewno coś sobie wybierzesz dla mnie na przyklad cena spodenek z 80 na 15 z Wójcika bardzo odpowiadała.:-)

reklama
Joasiah buty Kornecki są w sklepach "Totem" w galerii Kwadrat na Andersa lub w galerii Auchan przy Produkcyjnej ale wiecej jest w Kwadracie.My kupilismy w tym roku na 2latka skórzane za kostke z ociepleniem za 74zł,Bartek zaczyna sie od 110zł;-)udanych zakupów

Do góry