Gosik-z tymi lakierami to pewnie dlatego, że mamy czulszy węch. Ja przed ciążą pracowałam w stoczni-wprawdzie w biurze ale laminaty walą w nozdrza na całego, kiedy się dowiedziałam, że jestem w ciąży pracuję całkowicie w domu a do biura jeżdżę tylko po dokumenty, ale o ile nie przeszkadzał mi smród przed ciążą to teraz aż mnie odrzuca!
reklama
G
Gosik
Gość
To,że śmierdzi to jakoś bym przeżyła, ale panicznie boję się o dziecko. Lekarz kazał mi trzymać się z daleka od wszelkich remontów, farb i lakierów. Dlatego zresztą przeniosłam się do rodziców, bo w domu mam remont. A lakier czuli wszyscy, zapewniam cię 
G
Gosik
Gość
Ponoć chemikalia są największym i absolutnie udowodnionym zagrożeniem dla płodu.
Zastanawiam się jak tam Anula, nastraszył ją ten lekarz(lekarka) chyba niepotrzebnie.
Zastanawiam się jak tam Anula, nastraszył ją ten lekarz(lekarka) chyba niepotrzebnie.
G
Gosik
Gość
DZIEWCZYNKI KOCHANE, SKŁADAM WAM SERDECZNE ŻYCZENIA NOWOROCZNE,
ABY TEN ROK PRZYNIÓSŁ SAME DOBRE RZECZY I ABYŚCIE ROZKWITAŁY W SZCZĘŚCIU I ZDROWIU!
ABY TEN ROK PRZYNIÓSŁ SAME DOBRE RZECZY I ABYŚCIE ROZKWITAŁY W SZCZĘŚCIU I ZDROWIU!
minia1976
Wredna ;o)
Dzięki Gosik 
Ja też Wam wszystkim dziewczyny życzę żeby rok 2006 nie był gorszy od poprzedniego
Jak Wam minął Sylwester ? Ja spędziłam go w NOT-cie heheheheh. Tzn. Nocne Oglądanie Telewizji. Martuśka pólnoc przespała, nawet petardy jej nie obudziły
Za to kot spanikowany siedział pod wanną ....
Ja też Wam wszystkim dziewczyny życzę żeby rok 2006 nie był gorszy od poprzedniego
Jak Wam minął Sylwester ? Ja spędziłam go w NOT-cie heheheheh. Tzn. Nocne Oglądanie Telewizji. Martuśka pólnoc przespała, nawet petardy jej nie obudziły
Ż
żużaczek
Gość
My ogladalismy TV do 2 w nocy - my tzn - tesciowie, szwagier, mąż, ja i dwóch synów...
Witek kompletnie nam sie rozstroił ze spaniem.ech.... to chyba zembista idą
Witek kompletnie nam sie rozstroił ze spaniem.ech.... to chyba zembista idą
reklama
Witam wszystkich w nowym roku.
Spokojnie, w łóżku się nam świętowało. Jak to na prowincji :-)Życzę wam wielu radości z dzieciaków, mężów, dalszej i bliższej rodzinki. Z pracy, jeśli kto pracuje. Za Audenem życzę ; " bądź subtelny, różnorodny, ozdobny i mądry". Takie bądźcie, dziewczyny! Tego zyczy wam Kalina i Jonatan!

Podziel się: