reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Gosik-z tymi lakierami to pewnie dlatego, że mamy czulszy węch. Ja przed ciążą pracowałam w stoczni-wprawdzie w biurze ale laminaty walą w nozdrza na całego, kiedy się dowiedziałam, że jestem w ciąży pracuję całkowicie w domu a do biura jeżdżę tylko po dokumenty, ale o ile nie przeszkadzał mi smród przed ciążą to teraz aż mnie odrzuca!

reklama
To,że śmierdzi to jakoś bym przeżyła, ale panicznie boję się o dziecko. Lekarz kazał mi trzymać się z daleka od wszelkich remontów, farb i lakierów. Dlatego zresztą przeniosłam się do rodziców, bo w domu mam remont. A lakier czuli wszyscy, zapewniam cię :)

fakt-smród smrodem a nie wiadomo do końca jak wpłynie na dziecko. Mj gin chciał od razu zwolnienie wypisywać, gdyby nie pozwolono mi pracować w domu, to nie żarty z chemią

Ponoć chemikalia są największym i absolutnie udowodnionym zagrożeniem dla płodu.
Zastanawiam się jak tam Anula, nastraszył ją ten lekarz(lekarka) chyba niepotrzebnie.

DZIEWCZYNKI KOCHANE, SKŁADAM WAM SERDECZNE ŻYCZENIA NOWOROCZNE,
ABY TEN ROK PRZYNIÓSŁ SAME DOBRE RZECZY I ABYŚCIE ROZKWITAŁY W SZCZĘŚCIU I ZDROWIU!

Dzięki Gosik :)

Ja też Wam wszystkim dziewczyny życzę żeby rok 2006 nie był gorszy od poprzedniego :)

Jak Wam minął Sylwester ? Ja spędziłam go w NOT-cie heheheheh. Tzn. Nocne Oglądanie Telewizji. Martuśka pólnoc przespała, nawet petardy jej nie obudziły :) Za to kot spanikowany siedział pod wanną ....

My ogladalismy TV do 2 w nocy - my tzn - tesciowie, szwagier, mąż, ja i dwóch synów...
Witek kompletnie nam sie rozstroił ze spaniem.ech.... to chyba zembista idą

słuchajcie babeczki, mam pytanko, czy któraś miała może wypalaną nadżerkę u Arciszewskich w Białymstoku? interesuje mnie cena i czy wszystko potem było ok?

reklama

Witam wszystkich w nowym roku.
Spokojnie, w łóżku się nam świętowało. Jak to na prowincji :-)Życzę wam wielu radości z dzieciaków, mężów, dalszej i bliższej rodzinki. Z pracy, jeśli kto pracuje. Za Audenem życzę ; " bądź subtelny, różnorodny, ozdobny i mądry". Takie bądźcie, dziewczyny! Tego zyczy wam Kalina i Jonatan!

nowy4rx.jpg

Do góry