reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witajcie dziewczyny!
Właśnie się wczytałam w ten wątek:tak:.
Gosik - znam ten problem z zaburzeniem. Wiem, że w Warszawie jest to dobrze rozwinięte. Mojej szwagierki synek urodził się z cechami autyzmu oraz innymi zaburzeniami włącznie z tym, o którym piszesz. Terapia polisensoryczna działa cuda i wiem, że ona też jeździła prywatnie - ale to w stolicy. Nie wiem, czy jest coś u nas - wiem, że te ćwiczenia są proste i łatwe do przeprowadzenia w domu i niestety niezbędny jest odpowiedni sprzęt piłeczki itp. Ale u szwagierki jest już oki - trzymam kciuki :tak:.
manja - polecam dr Botulińską w DSK. Miałam milion chorób i moja córcia jadła po 13 antybiotyków w roku. Teraz od stycznia 2008 od kąd jesteśmy u tej pani tylko raz dostała antybiotyk na zapalenie ucha, a tak spokój - odpukać ;-)

reklama
Witaj Szwedka, witaj Elunia :happy: Zaburzenia integracji sensorycznej często idą w parze z autyzmem i adhd. W Białymstoku też już kilka osób sie tym zajmuje, w DSK też, w ośrodku "Dać Szansę." Bez przesady z tym sprzętem. Trochę inwencji i zrozumienia na czym to wszystko polega i nie trzeba kupować niewiadomo czego, mi dzisiaj terapeutka pożyczyła do domu cały woreczek różnych kolczastych piłeczek. Muszę kończyć narazie. pa! Pozdrawiam!

Hej! Właśnie dostałam MMSa. Anetka urodziła!!!!!! :-)
Urszulka, 3800g, 56cm. Buziak słodki, różowiutki, okrąglutki, włoski ciemne, podobna do Madzi :-D Wcale nie wygląda jak noworodek, tylko jakby z miesiąc miała (przynajmniej na zdjęciu). Cieszę się jak głupia niewiedzieć czemu :-D:rofl2::-)

Anetka gratulacje:-):-):-):-):-)

Dziewczyny mam prosbę,czy macie namiary na logopedę,psychologa dziecięcego takiego na NFZ i prywatnego też?
Proszę o wiadomości na priva.Z góry dziekuję.
Mam pewne obawy co do prawidłowości w rozwoju mojego synka i chce sprawdzić.

Ika, idź do poradni pedagogiczno-psychologicznej, są tam i psycholodzy i logopedzi, na konsultację można do każdej a na badanie tylko do rejonu, jest za darmo i bez skierowania. Dowiedz się jaką masz najbliżej. Czy trafisz na kogoś kompetentnego i zaangażowanego?....może byc różnie. Jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz. Nie znam nikogo kto przyjmuje prywatnie.

:-)HEJ DZIEWCZYNKI
ja dopiero do Was dołączam, co prawda jestem juz w 33 tc ale na to forum dopiero natrafiłam, wcześniej na innym ciągle:)
zapewne będę się "wtrącać" ;)

Czy jest wsród nas jakaś majowa przyszła mamusia?
pozdroweczki

reklama
Witajcie kolezanki, mam na imie Ewa, na forum poczatkujaca ale w temacie juz troche doswiadczona. Jestem mama 6 miesiecznego pawełka, obecnie na zaleglym urlopie wypocznykowym :) Mieszkam na Skorupach
pozdr

Do góry