reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

My spędzilismy walentynkowy wieczór przy sledziku z cebulka (własnej roboty) i przy liczeniu VAT-u do ulgi budowlanej. ;D ;D Szał romantyzmu ;D ;D

reklama
A w ogóle to fajnie było...dzieci spac o 22 poszły....a ja kąpiel zrobiłam poland beauty, ze świecami i tego tam...aby częściej, dziewczyny, aby częściej...aha i kwiatki dostałam...żonkile i tulipany...i wedlowskie kisski.

Czy to alergia?

Julce pomiedzy brwiamy zrobilo sie "cos".... Wyglada to jak taka czerwona , troche "liszajowata" trojkatna plamka.Zaczela sie tez jej luszczyc skora na czole. Odstawilam wszytsko co uczula (mleko, pieczywo-gluten, cielecine, wolowine , etc) ..i trójkątna plamka zniknela, a skóra zaczela wygladac normalnie.
Po 2 tygodniach zaczalam rozszrzac diete: kukurydza i kilebaska ze sklepu ...
i malej znowu zaczyna pojawiac sie ten trójkącik:(

czy to moze byc alergia????
czy dziecko moze byc uczulone na konserwanty w zywnosci?

Karmieja piersia, a mala poza tymi zmianami o ktorych pisalama nie ma zadnych innych problemow ze skora, ma ladne kupki i nie ma wzdec i kolek

Co to jest ciemieniuszka? Brzmi jak jakiś ptaszek ;D Dziecko mojej koleżanki miało coś takiego na czole, ale nie wiem co to w końcu było, też podejrzewała alergię.

Byliśmy wczoraj na szczepieniu druga dawka infranix cos tam.
Jonatan waży 7 kg, przez ostatnie 6 tygodni urósł o 6 cm i 2 cm w klatce. Aaale facet!

Dziś jedziemy na warszawską do neonatologicznej na badania psychoruchowe...wszystkie wcześniaki tak maja co jakiś czas.
Pozdrawiam, jak wrócę to cos tam skrobnę. :laugh:

mały CEZAR (moj własny projekt ::))
zmianarozmiarudsc019279jh.jpg

a my chodzimy na masaże usprawniające rączki

reklama
Do góry