reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

kalina... jest takie stare rzymskie powiedzenie" plun swini w mordę a powie, że deszczpada - tak by było z ministrem edukacji i tymi kopami.

reklama
Fuj, ci Rzymianie. Nie wiedziałam, że takie bezecne mieli przysłowia. Ja to znam tylko typu per aspera, albo navigare necesse est... ;D ;D ;D
Ale dobrze ci mówić. To nie ty jestes nauczycielką skazana na WSPANIAŁE pomysły tego pana.
A ja zawodu nie zmienię...Co tam...przetrzymal my już Wiatra, Łybacką, Zielińskiego, to i Giertycha przetrzymamy.
Jak tam humorek z rana? Kto ci wczoraj nadojadł? Jak też mam tak czasem. idę do szklarni, siadam na przewróconej doniczce i ryczę...rycze...a potem z wolna mikroklimat mi sie poprawia...rzodkiewke wyrwę i zjem...chwaściki poniszczę...kwiatek podwiążę...i lepiej mi.
Z jaka radością znajduję w naturze najczystsza duszę, powierniczke mojego zycia...to Wordsworth mój kochany oczywiście.

kalina nie wczoraj. Ciagnie sie to za mna do miesiaca, coraz to nowych rewelacji sie o sobie dowiaduje, mąż zły i tez mu przykro, ze mnie oczerniają. A ja juz i za siebie i za swoja rodzinę wendette wymeuczałam w poduszke, bo takem wychowana, że to co o mnie mowia po prostu w łepetynie miescic się nie moze.... po prostu nie mogła bym takich rzeczy zrobic bo nawet przez mysl by mi nie przeszły.
a teściowa to sama siebie przeszła, bo przy mojej koleznace z tekstem wyskoczyła ze "milek, to powiedział, ze ty powiedzialaś...." normalnie zbaranialam bo w życiu bym czegos takiego nie zrobiła a przed koleżanka wstyd mi był okrutny

Cześć dziewczynki :) Kalinko, ciesze sie , że wróciłaś :) Żużaczku, za plotki to tylko po mordzie można nakłaść, bo w żaden sposób nie da się jej cofnąć. Powiedz komu to ja nakładę, ciężarnej może nie odda ;D

gosik co do tego pana, to nie była bym taka pewna..... To taki niezrealizowany członek Kukluksklanu (tak to sie pisze??)

Boże chroń nas i nasze dzieci przed takimi ludźmi...Wiem, że to nie tak łatwo, ale jedyne wyjście to starać się ignorować to wszystko i pokazać, że nie traktujesz poważnie głupot które o tobie wygadują. Najgorzej to dać się wciągnąć i zacząć się tłumaczyć z plotek, czyli udowadniać, że nie jesteś wielbłądem.

gosik ja sie nie tłumacze, to było by poniżej mojej godnosci. Boso - ale w ostrogach.

A jakbym była wielbładem to tylko "Ty draniu" choc moze nie jestem najlepszym matematykiem, ale..........

reklama
Do góry