reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam porannie. Szarlotka sie dopieka, gruszki czekaja na obranie i zrobienie w syropie, kanie czekaja na posiekanie na sos, sliwki na zrobienie knedli. niesmialo napomyka mózg, że trzeba dokumentacje do szkoly pisac, 6 planów wynikowych...i malucha pilnowac...mimo podziałów obowiązków czasem za duzo tego na jedna małą babe....
mama ma wpaśc, popilnuje z dwie godziny, ale mam wtedy pisać, a te knedle, sliwki to i tak musze poradzic bez mamy...teściowa obiad dla robotników zrobi, bo u nas robotnicy garaz muruja, a mój mąz wychodzi z założenia, że robotnika trzeba karmić.... ;D

reklama
Linka, witaj, ja akurat nie korzystam, ale dziewczyny korzystają i są bardzo zadowolone, na pewno coś o tym napiszą.
Za nami ciężka noc. Zosia chyba ma kolki, albo coś takiego, pręży sie i płacze, nie może spać. To możliwe, że juz ma kolki? Spróbuję odstawić nabiał. Parzę sobie koper włoski. Ciężko patrzeć jak się męczy.

goski wg lekarzy prawdiwe kolki zaczynaja sie po pierwszy miesiacu zycia - wiec wszystko przed wami ;D (ale Witek dawał popalic i w pierwszym - dla tego byłam na diecie cukrzycowej, zeby obnizyc poziom cukru mlekowego w pokarmie. SKUTKOWAŁO!!!!

linka witaj przede wszystkim. ja rodziłam na Zamenhoffa i tam sie tez lecze. Trwam w zachwycie. jest i było BOSKO

Eeeeeeeetam Żużak nie demonizuj, co to jest kolka bo my nie wiemy ....? :) To facety tylko robią wielkie halo z wszystkiego. Dorosły też na katar umiera :)

Gosi ma kolki, a moje bryka po wątrobie. Pierwszy raz to doznałam i się przestraszyłam,ze czegoś się najadłam zepsutego, a tu bryknęło i puścił ból :) Gosia, bądźcie dzielne. Jak sobie radzisz sama?

kto demonizuje?? Bogucha nie miał kolek wogóle. Więc rózne sa dzieci.

a to mój cffaniaczek
zmianarozmiarudsc03370oz8.jpg

reklama
Heheheheh Żużak, a czemu cwaniaczek?  ;) Słodziak :) Moja cwaniara właśnie tańczy przed TV :)

Anetka brzuchaczku dasz sią namówić na spacer? :) Trzeba korzystać ze słoneczka póki jest, a te późnosierpniowe jest cuuuudne :)

Do góry