reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Dzięki Minia :) Niektóre rzeczy sa sprzeczne z tym co wyczytałam na stronie o laktacji ;D Non stop docieraja do mnie sprzeczne informacje, pochlatać sie można ::) Cudnie ;D Mam wrażenie,że Zosia juz mniej troche sie męczy. Ale może sie przyzwyczaiłam :)

młoda to pojęcie wzgledne ;)
cwiercwiecze w tym roku swiętowalam
chcemy juz dzidzie ale nie takie to łatwe :-[
Bardzo długo bralam leki antykoncepcyjne, po odstawieniu w marcu do lipca nie mialam @
potem usg, mala macica ponoc, dostalam na 3 cykle estrofem i duphaston
a teraz wlasnie zaczelam dzis 1 cykl bez lekow
a od marca teoretycznie byla szansa ale nam sie nie poszczęściło :(
i tak to...

Linka głowa do góry! Będzie dobrze! Starajcie się i módlcie, ważne by bardzo pragnąć tego maleństwa. Moja znajoma tydzień temu urodziła synka, była to jej 7 czy 8 ciąża. Wreszcie się udało, wprawdzie całą ciążę przeleżała, ale warto było. Także próbujcie a będzie Wam dane.
Co do tabletek to moja koleżanka tez bardzo długo brała tabletki, bez przerwy, skutek był taki, że po odstawieniu okres jej się praktycznie nie kończył i to lało się z niej strasznie, okropnie się męczyła. Kiedy zaszła w ciążę, tez musiała leżeć. Urodziła w 6 miesiącu, mała ma ciągłe problemy ze zdrowiem, jak nie płuca to serce. Współczuję im, ale dziękują Bogu, że ją mają.

Padam na nos, idę spać. Jutro rada. :p :p :p

Gosik najlepiej wyjdziesz na tym, jak będziesz słuchała samą siebie, my możemy jedynie Ci podpowiedzieć, a Ty zdecydujesz co zrobić. Ja po woli wprowadzałm wszystko po kolei. Każde dzieciątko jest innei inaczej reaguje na różne różności ;D. Nieoddawaj broń Boże nikomu swojej gwiazdeczki. :angel: :-* :-* :-*

Linka, to Ty młoda normalnie jesteś, nie"inaczej" ;D Mi też nie odrazu udało się z dzieciątkiem, pierwsze straciłam w 16tym tygodniu ciąży. Było naprawdę ciężko...ale nie straciłam wiary i nadziei.
Tobie też się uda. Bierzcie sie do sprawy metodycznie, czyli codziennie ;D U mnie poskutkowało :)
Mąż się juz chował przede mną ;D Wiem jak to jest czekać na dziecko. Doczekasz się , zobaczysz i jeszcze piekniej będziesz doświadczać macierzyństwa niż gdyby przyszło ot tak z marszu :).

Racja Gosik.
Święta racja.
Jak Jonatanowi dzis nic nie bedzie, cud będzie. Bylismy na zakupach i wypatrzyl w wózku buleczki maslane, tak wyl, ze daliśmy mu jedna, zlamalam sie tym wyciem, wstyd bylo w sklepie...maslane buleczki na mleku..no zobaczymy.
Na razie spi slodko.
Kupilam pampersy i chustki do pupy, bo wyszly...i insze inszości tez, nie bede wymieniać. Ogolnie super, zaopatrzenie na dwa miesiące.
Jutro ide do pracy na godzinke, dekorowac klase....kupilam bibulę, powycinam liście i zrobie bordiurke na gazetkach, zobaczymy.
I mam byc z planem rozwoju u dyrektor...zobaczymy. Zloze wniosek o awans, wpadne do babci. tesciowa pilnuje malego, bo mama u starszej siostry pilnuje, tez ma rade pedagogiczna w III LO w Bialymstoku.
Na razie ide spac, poszukam meza, bo sie przede mną chowa. Ciekawe Gosik czy to ma cos wspolnego z twoim chowaniem sie Męża, cha cha.

Jeszcze mi sie przypomnialo...Taka chusta, Gosik?
http://www.allegro.pl/item122037709_chusta_nati_kilkanascie_sposobow_noszenia.html

Czy taka?

http://www.allegro.pl/item122740842_baby_bag_premaxx_nosidelko_chusta_hit_europy_.html

http://www.allegro.pl/item123171412_lulu_od_bebelulu_chusta_sztruks_zlamany_ro.html

Zdecyduj sie, co ci potrzebne. jesli teraz, to chusta, do krzeselka musisz z 5 miesiecy lub wiecej poczekac...To musi byc dla ciebie, kochana, wiec jesli chusta, daj namiary i juz raz dwa kupujemy. Nie ma sprawy. :laugh:

witam przy kaffce porannej
kalina Tobie herbata waniliowa
gosik dla ciebie herbatka dla mam karmiacych
seeerwuję

Mam powazne pytanie z samego rana. Ile Wam kasy idzie przez miesiac? Chcemy zrestrukturyzowac swoje wydatki i zastanawiamy sie ile przeznaczyc na "zycie", Kalina ile u ciebie??

reklama
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa, w przyszłym tygodniu na usg sie wybieram by zobaczyc czy leki cos pomogły i wlasnie chce pierwszy raz pojśc na Zamenhoffa choc do tego lekarza chodzilam wczesniej na ginekologię.
w zeszłym cyklu robilam nawet testy owu ale ani razu pozytywny nie wyszedł :(
Heh tak to bywa jak ktos nie chce to siup a tak....
Ja wlasnie wstalam, zaraz tez będę kawowac. Za oknem szaro i ponuro, mąz zaraz jedzie do miasta załatwic pare spraw, a ja spokojnie bede przeglądac babyboom ;D
Miłego dzionka!!!
Zuzaczku gdzie na koni chodzicie? :D

Do góry