reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

W tym katalogu sa dwa tusze w promocji (każdy po 18.40) - jeden podkręcajacy a drugi pogrubiajacy, ale w nastepnym katalogu (za 2 tygodnie będzie jakas wielka nowosć, moze warto poczekać??). kredki sa, ale tez bez promocji. taniej w tym katalogu jest eyeliner (tusz do kresek). poczekała bym ;)
Tutaj masz link do wirtualnego katalogu
http://www.pl.avon.com/PRSuite/buying/showcase.jsp?subCatID=CAT14

jakby co, to pytaj. Napewno doradze. ;)

agak BRAWO DLA PATRYKA!!!

reklama
Rekonstrukcje walk na kepie oksywskiej i tym podobne? Ja jako matka trzech synów mam to w paluszku. To dla mnie mieta z bubrem. Kiedyś czytalam jak jeden zapalony tatus udowadnial, że półtoraroczne dziecko chce z nim kopać i że wobec tego nalezy kupić wykrywacz metali...hehe...cos w stylu- mój ojciec kupił dla mnie na urodziny wędke. Albo- kochanie, kupilam ci na urodziny stringi dla siebie, bo ty lubisz, jak ja tak seksi wyglądam...znamy te numery. Ale pochwal męża, pochwal. Jak chlop ma pasje, jest bardziej interesujący. macie wykrywacz metali? Jakis bounty hunter czy cos takiego?
Faceci... ;)

Mój ojciec kupił nam jak byłyśmy z siostrą małe kolejkę elektryczną, bo on jak był mały to zawsze chciał mieć ;D Wykrywacza nie mamy, ale W. odgraża się, że kiedyś kupi czołg ;) ;D

Fiu, fiu, Kalinko ale rodzinka 8). Same szychy!!! :o

Żużaczku, jak będę czegoś potrzebowała, to dam znać.

Jak Mikołaj wstanie, idziemy pod Ratusz, potem pod Teatr, skosztować gulaszu z borowików, który gotują by wpisac się do Księgi Guinessa.
Trezba korzystać, piękna pogoda, ostatni wekend wakacji.

Miruś od wczoraj z temperaturą 38,2, ale od takiej temp. jeszcze nic nikomu się nie stało. A on leży od wczoraj w łóżku, przykryty po dziurki w nosie kołdrą i od czasu do czasu zerka jednym okiem, czy podejdę do mikolaja, jak marudzi czy nie. Ach ci faceci. A ja od 7.30 w Cerkwi, zaciągnęłam małego na chór, nie marudził, zasnął po jakichś 20 min. i spał mi na rękach. Super facecik z niego! Ugotowałam zupkę, naobierałam ziemniaków na obiad, kurak się rozmraża.

A chłopaki dają po spaniu ;).

Do grzybkow polecam suszareczkę, zakup raz a potem co roku super sprawa
no i nie tak absorbująca jak suszenie w piekarniku
a u nas nadal farby, folia w przedpokoju...
mam nadzieje ze dzis skonczymy...

reklama
A my byliśmy dziś na pierwszym wpólnym długim spacerku :) Nawet złożyliśmy wizyte moim rodzicom. Jak fajnie wyjść z domu ;D Teraz to juz będę śmigać :D :D :D Nareszcie trochę ruchu i tlenu. Jak dobrze. Kupiłam masło bezmleczne :) Jutro zrobię ciasteczka owsiane ;D ;D ;D Czy wiórki kokosowe należą do "ryzykownych" produktów?

Do góry