Anetka Myśle, że o tej porze to już jesteście po lekarzu, co? A jak nie to z samego rana marsz!!! daj nam znać co tam z Wami!!!
Joasiah samych radosnych wspólnych dni!!!! Zdjęcia piękne ! Panna młoda taka ładna, że aż mi siełezak zakręciła w oku, że ja już po.... też takie plenerowe były....
Martusia dzielna dziewczyna! tak trzymać, a Mamie powiedz niech kondycje ćwiczy jak będzie musiała za Tobą biegać
Kalina mam nadzieje, że ta poprawa na dłużej, bo to można z tymi chorobami dzieci dostać choroby conajmiej nerwowej. Ale sierozmarzyłaś.... te zdjecia ah ...
Żużaczku powiem krótko - POWINNAŚ TO OPATENTOWAĆ!!! Niedość, że skutecznie, to pies wygląda dobrze. Jutro idź do Urzędu Patentowego! Pampersy dla psów! Eh te Twoje pomysły .. niedługo psrawią, że nie będziecie musieli pracować dla pieniędzy
Agak myślę, że to dobra decyzja. Ale niech obiad dla wszystkich przyniosa ze sobą. Przeciaz w tedy to tez może sie nazywac, że byliście u nich na obiedzie, prawda?
MOja Gośka idzie od czwartku do przedszkola. Dzisiaj bylismy u immunologa i okazało się ... że jest suoper zdrowa. Wczoraj to bylo jeszcze chore dziecko

Wszystko zależy jak kto zinterpretuje wyniki.

Do licha medycyna chyba nie jest az tak wolnym zawodem!???? To co ja przeżylam przez ostatni miesiąc to moje.Ona zresztą tez, bo bardzo chciała iśc do tego ptrzedszkola a nie mogla od razu z innymi dziećmi
Dobrej nocki życze Wszystkim!!!!