reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam z rana;-)
Strasznie mi szybko dni płyną...
Zrobiłam zakupki apteczne. JEszcze raz dziekuję za opinie. Bardzo mi pomogły usystematyzować listę. Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko zadawaniu kolejnych pytań:-D
Dostałam dużą wanienkę od znajomych. Jest na prawdę duża. ale mąż powiedział, ze sobie z nią poradzi, bo mi jakoś nieporęcznie nawet ją podniesć.
Pytanie: Czym ją zdezynfekować?
Joasiu,
ślicznie Ci z dzidziusiem u boku:tak:

reklama
Hej,hej o poranku. Dużo to ja dziś nie pospałam, ze 4 godziny. Zosia to kochane dziecko tylko dlaczego nie lubi spać w nocy?:cool2: Nocny marek:sorry2:
Ale ostatnio i tak jest cudna, dużo śpi i się uśmiecha, gaworzy i pokazuje radośnie te swoje dziąsełka, więc przezwałam ją Dziąślak. Uśmiech ma na pół twarzy:tak: Lubi "mówić": ghe. Zdaje mi się, że w hindi to coś oznacza:tak: Do tego skrzeczy i piszczy jak papużka:happy2:
Wczoraj upiekłam pierwszą w życiu szarlotkę, którą właśnie pałaszuję.

Dziękujemy bardzo wszystkim Ciociom za życzenia.

Torcik robiony wspólnymi siłami, dekorowany przeze mnie. Chciałam żeby jej pierwszy tort był taki "domowy".

Załączniki

• Urodziny Julitki.  10.X.2006.jpg
    Urodziny Julitki. 10.X.2006.jpg
    68,1 KB · Wyświetleń: 35
No to ja sie chyba najbardziej spóźniłam z życzeniami, ale składam je z całego serca, pomimo iż ściągnięte ale szczere

JULITKO

W dniu tak pięknym i wspaniałym
Życzę Tobie sercem całym
Zdrówka szczęścia pomyślności
I w nauce i w miłości
Bądź radosna wesolutka,
piękna zgrabna i śliczniutka
No i tak na dowidzenia
Niech się spełnią Twe marzenia

shoomna Witek nie potrafi tak sam pałaszowac... nawet torcika. najczęściej jak mu daje łyzke, to wszystko mam na włosach i scianach.....:szok:

dziś wysyłam dwa artykuly do przesłania na BB.

Nauczylam Witka aportowac. Rzucam mu pileczkę, on ja odnajduje w najmniejszych zakamarkach nawet i przynosi. normalnie - APORT!!!!
:-p

reklama
Do góry