Jolit@84
Sierpniowa mamusia 09
Dziewczynki dziekuje wam bardzo za te pomysly na obiad ,napewno skorzystam
Ja na sklepach bylam ,z Nadia -ta rumunka bo oni teraz maja swieta od niedzieli do wtorku bo to ortodoxy czy jak to sie pisze
A wkurwilam sie ,bo zamowilam sobie taka sukienke na ebayu ,tak 3 kolory po sobie od gory na dol i bardzo obcisla,taka pomarszczona byly dwa rozmiary S/M i M/L wzielam ten drugi i za duza
juz nie chodzi o to,ze powinnam sie cieszyc,bo wiekszy rozmiar mi za duzy ale o to ,ze mogli zaznaczyc,ze rozmiary sa zawyzone ! eh...teraz musze w odsylanie sie bawic ...
Kurcze ...ja mam tyyyle ciuchow fajnych,ktore moglabym na ebayu sprzedac i nie tylko ciuchow ,bo perfum i kosmetykow ;/ ale nie znam na tyle dobrze pisowni niemieckiej by dokladnie opisac towar,ktory chce sprzedac :/ musialby mi ktos w tym pomagac...a nie mam nikogo takiego ,a na polskim allegro to mi nikt nie kupi bo przesylka za drogo ...
Edysiek to jutro juz wesele?? ale zlecialo :-) to udanej zabawy,wypijesz dwa drineczki i bedziesz krolowa parkietu ;-) ja nie umiem tanczyc
tzn. nie umiem tak jak trzeba na weselach i innych imprezach np. sylwestrowych -w parach ...a moze i bym umiala gdybym miala z kim sie nauczyc
moj M ma normalnie drewniane nogi w tancu on kompletnie nie slyszy muzyki,nie ma wyczucia rytmu ,jak mam z nim tanczyc to od razu krew mnie zalewa...o to naczesciej na imprezach sie klocimy.
Mateuszkowa to powodzenia z tym bieganiem
ja sie nawet za to nie zabieram,ja mam za slabe pluca 
Ja na sklepach bylam ,z Nadia -ta rumunka bo oni teraz maja swieta od niedzieli do wtorku bo to ortodoxy czy jak to sie pisze
A wkurwilam sie ,bo zamowilam sobie taka sukienke na ebayu ,tak 3 kolory po sobie od gory na dol i bardzo obcisla,taka pomarszczona byly dwa rozmiary S/M i M/L wzielam ten drugi i za duza
juz nie chodzi o to,ze powinnam sie cieszyc,bo wiekszy rozmiar mi za duzy ale o to ,ze mogli zaznaczyc,ze rozmiary sa zawyzone ! eh...teraz musze w odsylanie sie bawic ...Kurcze ...ja mam tyyyle ciuchow fajnych,ktore moglabym na ebayu sprzedac i nie tylko ciuchow ,bo perfum i kosmetykow ;/ ale nie znam na tyle dobrze pisowni niemieckiej by dokladnie opisac towar,ktory chce sprzedac :/ musialby mi ktos w tym pomagac...a nie mam nikogo takiego ,a na polskim allegro to mi nikt nie kupi bo przesylka za drogo ...
Edysiek to jutro juz wesele?? ale zlecialo :-) to udanej zabawy,wypijesz dwa drineczki i bedziesz krolowa parkietu ;-) ja nie umiem tanczyc
tzn. nie umiem tak jak trzeba na weselach i innych imprezach np. sylwestrowych -w parach ...a moze i bym umiala gdybym miala z kim sie nauczyc
moj M ma normalnie drewniane nogi w tancu on kompletnie nie slyszy muzyki,nie ma wyczucia rytmu ,jak mam z nim tanczyc to od razu krew mnie zalewa...o to naczesciej na imprezach sie klocimy.Mateuszkowa to powodzenia z tym bieganiem
ja sie nawet za to nie zabieram,ja mam za slabe pluca 

no ale jak ma leżeć to lepsze to, co do biegania to myślę, że to bedzie najlepsze, bo tu wymówki nie mam, wyjde i co ? w dresie będę sobie paradować ? ;D pobiegam, a jak Toxi pisała jak to na nia działało to się aż napaliłam 

To przed swoim nie miałam
i własnie dlatego ja sie boje zamawiać przez internet.