reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hej :*
Dobra poszedł pojeżdzić na motorze więc mam spokój :)

Kropeczka ja mam do zrzucenia jakieś 15kg znaczy tyle bym chciała :) i tak do czerwca. Zaczeła dzisiaj właśnie jem musli z jogurtem naturalnym.

Gaja jestem za !! Ja już zaczełam a Ty jak tam? Trzymasz się właściwego toru? Jeszcze nie ćwiczyłam ale mam zamiar to zrobić na 100% dzisiaj :)

Jolit@ nie denerwuj się :) mała jeszcze chwile i się znowu przyzwyczai a Ty nas nie zostawiaj i pisz pisz pisz ;*

Mateuszkowa pewnie sprząta od rana? :))

Toxicstar co Bułgar na śniadanko przywiózł? :))

Dziewczyny trzymajcie kciuki o 9 będą listy czy Jasio dostał się do przedszkola :D ;) czuje że nie ale się i tak denerwuje ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Alusia ja już steper zaliczyłam, jeszcze śniadania nie zjadłam bo nic dietetycznego w domu nie mam:confused2: Także pewnie jak wyjdę na zakupy to coś kupię sobie:tak: póki co 2 kawa leci sobie;-)

No ja zjadłam bo jak nie zjem śniadania to potem cały zień chodze i podjadam ;)
Na obiad sobie zrobię sałątke z pomidora, rzodkiewki i ogórka :) i na kolacje też ją zjem :))

a ja chyba zrobię sobie pieczone pomidorki, gdzies jakiś przepis miałam:tak:
Zresztą obaczy się hehe.
A kciuki za przedszkole zaciśnięte bo wiem jak ciężko się dostać, nawet jak obydwoje rodzice pracują:sorry:

dzień dobry

widze, że grupa już jest :-)

Toxi a mnie ladnie opala na brązik ciemny ;D ale musze dawkowac uważnie, bo inaczej jest troche czerwono - ale brązowieje :-) co dobrego na śniadanko ?:rofl2:

Kropeczka hahahaha boskie sa Twoje synki :-D:-D mój dziś mamusi zrobił niespodziankę i wstałam tuż przed 8.30 !!!!!!!!!!! ostatni raz tak sie wysypiałam jakieś 3 mc temu :sorry::sorry: o tej karnacji skąd Ty to wiesz?? ja to zawsze myślałam, że takie z ciemna karnacją, ogniste brunety, maźną usta czerwienią ognistą do tego i biora wszystko co mają :-D:-D:-D:-D chciałabym tak, no ale.. :sorry: co do prysznicowej tancereczki, no to wiesz jak to wygląda? ;D drzwi do kabiny sie tak ładnie rozsuwają na półokrąglo :-D co do biegania ja będe ( i wolę ) sama, będe biegac wzdłuż ruchliwej 3pasmowki ( tak! sa takie drogi w Krakowie ;-))) ) ale po drugiej str. jest AWF więc dużo biegaczy czasem, i rowerzystów.. :tak:

Gaja, ja mogę się dołączyć?? wczoraj powiedziałam mężowi, że od dzis dieta!!!!!! no zobaczymy - chce zrzucic te 2-3 kg w miesiąc! a biegac ide już dziś - póki co :-D

Jolit@ z przedszkolem będzie OK, mysle, że jeszcze z tydzień i dziecie Cie "opuści" :-) co do solarium, byłam pare razy i nigdy więcej - opaliło mnie na pomarańczowo :eek::eek::eek:

Alusia nie sprzątałam tylko spałam, ale masz racje trzeba ogarnąc bo syf ... łazienka cała , ale nie umiem teraz tego dobrze wysprzatać bo mały nie daje:eek::eek::eek:, ze śniadaniem mam jak Ty, jak nie zjem to potem jestem jak odkurzacz.. więc jem.. nawet takie wieksze niż pół kromeczki, czemu się nie dostał? bo Ty nie pracujesz??? cholerka.. :/ a nie dało sie "zaznaczyć" że właśnie szukasz alebo czekasz na odp. ??? :/ :*

Edysiek :-)

Dzień Dobry. : ) Dziś na śniadanie miałam croissanty z dżemikiem. : D Dziś jeszcze przywiózł Maksiowi śniadanie, jogurciki. Haha. : D I misia mu. Podobało mi sie to. ^^

Miałam coś każdej odpisać ale zapomniałam. : P

Alusia a na liście rezerwowych jest? i na którym miejscu jeśli tak?
Niestety tak to jest jak jedno nie pracuje to dziecku o wiele trudniej jest sie dostać:confused2: Ja jak nawet pracowałam to Ola sie nie dostała tylko mój tato ubłagał dyrektorkę przedszkola bo akurat u nich instalację elektryczną kładł i dodała ją do listy a tak to nie wiem co bym z nią zrobiła jak ja prawie do 17 w pracy byłam:eek: A najlepsze jest to, że dzieci lekarzy, sędziów, nauczycieli, policjantów, urzędników zawsze praktycznie u nas się dostają gdzie to właśnie ich stać aby wynająć nianię a tych co mierne groszę zarabiają na produkcjach nie mają praktycznie z czego niani zapłacić to tacy w ostatniej kolejności się dostają:no:

Mateuszkowa jak najbardziej zacznij z nami od nowa :)

Gaja nic takiego nie pisze jedynie że 30 kwietnia można się strać dostać do dodatkowej grupy tylko wtedy to wynosi jakieś 300zł to tyle co klub malucha ;/
Ah trzeba mieć znajomości żeby teraz żyć u nas w Polsce ;/

Kochana a ja mam pytanie z innej beczki. Chcemy jechać na weekend majowy gdzieś. Polecacie coś?

reklama
nie wiem ja wstawic zdj do grupy, a nie chce go zamieszczać na str internetowej żeby zmiejszyc :eek::eek:

mam terror z dzieckiem w domu
nie wiem co sie dzieje mu

Do góry