Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak robiłaś tort? to masa z marszmallów ??
a ja chciałam mu wpakowac 92
jakaś duża rozm. chyba, chciałam przez neta kupić bo mamy zniżke no ale nie widze tego..to chyba nowa kolekcja..całość 230 zł.. :/ no cóż.. w nagrodę mały tak mnie obsikał przez pampka,spodnie że miałam mega plame na bluzce, spodniach, swetrze,aż wykręcać można było
w rezultacie usnął nam dopiero o 16 od rana i to na 45 min po to, żeby obudzić się z rykiem i ryczeć z godzine i nie jeść nic... kurka.. pojechaliśmy do moich rodziców po pomidory ( co mogę zrobić z pomidorów prócz sosu ?? tak do sloika dla małego ?? ) znowu do sklepów no i kupiłam sobie stanik krwisto czerwony
a małemu przymierzyliśmy butki bo miałam upatrzone brązowe a były tylko granatowe i to 20 zł droższe! więc... odłożyliśmy do 2 dni
do tego moj siedzi w domu no i ... (chyba więcej nie musze tłumaczyć?)
sprzedałam coś tam i zarobiłam niby 50zł ale zaraz też kupiłam Jasiowi kalosze bo o to mi chodziło heh 
no i ogonie przemarzłam tam i jestem znowu chora 
leje mi się z nosa ;\ gardło mnie boli ... no mam dość znowu miód i czosnek pójdą w ruch. No a najgorsze że Jasio dzisiaj mi północy wymiotował i teraz dalej to sano i kompletnie nie mam pomysłu czemu
musze go wyleczyć bo jutro przedszkole
.
Maks zachwycony ilością dzieci ale potem usnął szybko i po 2 godzinach obudził się z rykiem i darł się chyba z 30 minut - chyba za dużo wrażeń

Kup mu tran i podawaj codziennie przed wyjściem do przedszkola, naprawdę pomaga choć jest
ohydny . Efekt widać po 2-3 tygodniach
Co z tego, że w necie kupisz za 20 zł taniej, jak potem ma się okazać, że nie dobre.
Nie wiem co to za cholerstwo i nie wiem jak się tego pozbyć
w rozmiarze 35
oni już chyba powariowali. Ona od razu powiedziała, że takich nie założy.
.
a smarujesz tą szyją jakaś maścią? Moze źle spałaś albo Cię gdzieś przewiało? 
pofarbuje przed weselem ( o ile na niego pojedziemy ) 
kurcze takie wesele będzie nas kosztować gdzieś 800zł 
nie wiem czy przypadkiem nie wole za to kupić sobie odkurzac plus zabrać Jasia do Wieliczki na wycieczkę? Co byście Wy wybrały?