reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej kochane :D
zaraz jedziemy na działke do teściów.. :szok: Mateo mi się budził coś w nocy, eh..zębiska..
i wiecie co? mówi mi troche hehe na psa mamy Karusia mówi " ka kś" hehehe :D

Gaja koniecznie daj przepis, własnie tego mi brakuje łatwej masy, która zakryje to i owo :D ja mam przepis na mase z marszmallów ale ciężko się ją robi.. czapka z Elmo ? wow :D ale, że Maksiu już mówi co chce? :D
Ala tak jak dziewczyny piszą , zaczeło sie przedszkole zaczęły sie choroby.. :confused2: dajesz mu coś na te biegunki ? jakas smecta czy coś? żeby się nie odwodnił.. jest taki syropek Bioaron C może zorientuj się? co do wesela.. to z rodziny ktoś ? ja chyba bym sie nie wybrała 800 zł ?!! to skandal :p :p ja bym sobie darowała! obkupisz dzieci w ubrania.. przecież wydatków nie brakuje..
Edytko pokaz panele :D mi się strasznie podobają takie w chłodnych odcieniach, my mamy "kasztan" wyglądają jakby podloga była drewniana i wszyscy odnoszą takie wrażenie - w przyszlości chcemy sobie wymienić na płytki, które imitują drewno - nawet w dotyku, jakaś hiszpańska firma to robi ( nie pamiętam teraz.. ) ale to kiedyś bo to troszke kosztuje..

reklama
Hejka:-)
Witam się po dwóch ciężkich dniach.
Urodzinki się udały mały biegał cały dzień aż padł a my sobie posiedzieliśmy:-)wreszcie.
Dostał duzo zabawek, ale część zostawiłam na wsi bo normalnie nie mam na nie miejsca i pieniązki.
Tort się wszystkim podobał i co najważniejsze był smaczny ja oczywiście nie jadałam ale za tortami nie przepadam także z głowy miałam heh.
Dzisiaj rano obudziałam się z potwornym bólem głowy i gardła i gorączką 39:wściekła/y::crazy: i na pogotowie od razu i znowu kuźwa angina i antybiotyk wielkości tabletek dla konia i reklamówa leków:crazy: normalnie strzelić sobie w łeb to mało:angry::-).

Alusia jak tam Jasio się czuje? Kurde 6 czy 7 razy wymiotować na takiego malucha to strasznie dużo.
Na wesele 800zł to strasznie dużo u mnie by zależało od tego czy to ktoś bliski czy nie.mielismy teraz w sierpniu u mojej mamy koleżanki córka ale nie poszliśmy za te 400 czy 500 zł to woleliśmy kupić coś sobie i dzieciom.

Gaja widzę że u Ciebie też się urodzinki udały heh A ta czapka to z H&m bo jak byłam ostatnio to oglądałam fajne są tylko na mojego za duże rozmiary byly muszę mu zmiierzyć na głowę.

Edysiek no własnie pokaż panele:-):-)

Mateuszkowa gratki dla Matiego widzę że już słowa się zaczynają, moj słabo mowi tzn. pojedynze wyrazy albo mama dać am czy coś takiego, ale mam to w nosie nauczy się jeszcze heh

Wstawię kilka zdjęć z urodzin ale ja jak zwykle jestem tylko na jednym i to w domu przed imprezką hihi

Cześć kobitki moje kochane. Powoli postaram się wrócić do Was bo za bardzo mi brakuje BB i oczywiście Was:)

Mateuszkowa super,że mały zaczyna już mówić, mojemu też czsami coś wyjdzie,ale najwięcej to po swojemu nawija i śpiewa.

Gaja Editek spóźnione życzenia urodzinowe dla chłopaków:*

Editek zdrówka dla Ciebie:*

Alusia jak tam Twój synio, byliście u lekarza?? Ja tam nie zdecydowałabym się na to wesele, wolałabym coś kupić coś dla nas.

Edysiek to co panele położycie i korytarz skończony??

Przepraszam nadrobiłam tylko ostatnie strony ale postaram się już być na bieżąco.

Witam :-)

U mnie już lepiej, coś tam jeszcze czuję, że nie jest tak jak trzeba ale już mnie nie boli. Myślę, że to od spania i jeszcze od niewygodnej pozycji przy kompie. Zobaczę jak będzie dzisiaj po 8 godz. siedzenia w pracy.

Wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę rowerową, właściwie to pojechaliśmy na grzyby, ale grzybów jak na lekarstwo, nazbieraliśmy tyle co na sos. To sobie pojeździliśmy na lesie i tak 4 godziny nam zeszło :szok:, miałam dość, bolały mnie nogi i dupsko.

Gaja i ja teraz muszę co 2 miesiące farbować, tylko nie wiem co moje włosy na to :eek:
Ja raczej niczego nie dźwigam, na zakupy jeżdżę samochodem a w domu teraz nic takiego nie robiłam.

Alusia jak tam Jasio ?
Ja bym na wesele nie poszła, oczywiście dlatego że dla mnie to strata pieniędzy, które można przeznaczyć na coś innego. Na szczęście mój K. myśli tak jak ja i wcale nie chodzimy, chyba że musimy. Teraz byliśmy, ale nie udało się nam wykręcić. A tak to chyba jeszcze ze 2 razy byliśmy przez ostatnie 10 lat :tak:

Mateuszkowa zobaczysz jak się Mati rozkręci z gadaniem, to będziesz czasem chciała żeby był cicho ;-)
A panele takie
Przegląd dekor�w

Editek fajnie, że urodzinki się udały
Dużo zdrówka, chyba za dużo zimnego piwa było :-p

Jolek jak tam oczy ? lepiej ?
Tak jak będą panele, to korytarz będzie skończony.
Cieszę się, że uda nam się go skończyć zanim teściowa wróci, a wraca na koniec września.
Mi tam nie tęskno :-p ale Angela już się nie może doczekać

Ostatnia edycja:
witam,
ja oczywiście od rana zabiegana o 6 ćwiczenia do 7 ptem dzieci wyszykować, biegiem do szkoły i przedszkola, do apteki, sklepu i szybkie śniadanie. A za chwilkę sprzątanie bo trza odkurzyć i podłogi syfiaste pomyć:sorry2:

Editku pięknaś młodziutko wyglądasz bardzo:tak:

Edyta to remont zbliża się ku końcowi? ;) Nienawidzę remontów, tzn cieszę się na nie ale sprzątać ten syf to dla mnie makabra:sorry:

hej

pisałam posta już rano ale przeglądarka mi siadła i się skasowało :cool::cool::cool:

Edytko tez tak myślę.. hehe mamy najpierw doczekać się nie mogą a później chcą żeby było jak kiedyś :-D panele b. ładne właśnie tak myślałam, że to te :tak: nieźle na rowerku pojeździliście, ale to sama przyjemność.. my może kupimy sobie rowery kiedys tam..bo lubimy jeździć.. :happy2: mowisz, że grzybów mało ? kurka..a mieliśmy jechać w sobote.. pewnie już wyzbierane, chyba wcześniej były bo jak wracaliśmy z nad morza to co 10 m stali przy lasach z koszykami pełnymi kurek!

Editku na grupie jest tak głupio, że trzeba przez osobna strone :/ :/ zdj super, a Ty wyglądasz na 20 lat hahahaha ;-) torcik boski, mój Mati by oszalał ;-)
\
Gaja u Ciebie znowu poranki zabiegane ;-) ale lepsze to niż odkładać na wieczór :-)

Te zdjęcia były robione własnie na działce na wsi także widać ile moje dziecko tam ma "wolności" i jakie ma szalone pomysły:baffled:. Dzisiaj zawolał dwa razy siku sam bo mu nie założyłam pieluchy tylko majteczki, bo dostał takie smieszne z elmo na urodziny. Ale teraz juz mu wolałam założyć bo zje i zaraz idzie na drzemkę heh,może w końcu zakuma o co chodzi z tym sikaniem.
My dzisiaj na sniadanko mamy jajeczko świezutkie oczywiście wczoraj zniesione heheh:-).

Edysiek nie popiłam bo niestety ja zawsze wracaam haha mąż jedzie w jedną stronę ja w drugą ;-) i co najlepsze to on nigdy i wraca powrót zawsze ja hahah:-):-D. A dzień wcześniej wypilam zimnego radlera z lodówki i to chyba przeważyło, zwlaszcza że ten lekarz na pogotowiu mówił że to po niedoleczonej anginie nawróciło.:dry:
Panele superowe kurzu nie będzie na nich widać. A co do grzybów to u nas też za bardzo nie ma tylko ską ci ludzie co sprzedją na targu tyle mają:confused:

Mateuszkowa mojemu tez się tort podobał do tego stopnia że capnął go rączką z przodu i wydarł kawałek i musiałam sklejać haha:-D Odmłodzilaś mnie o 10 lat spooko. Ciągle ode mnie dowód wołaja nawt jak z dzieckiem jestem w sklepie heh juz się normalnie przyzwyczaiłam do tego chociaż kiedyś mnie strasznie wkurzało heh

Gaja jak Ty to robisz wstajesz, ćwiczenia, sklep ja też wstaję o 6 ale połowy nawet tego co Ty nie zrobię hehe
A co do młodziutkości to Ty też całkiem młodziutko wyglądasz a chyba jesteś rok tylko ode mnie starsza:-) heh

Jolek witaj córko marnotrawna :-) jak tam twoje dietowanie?

Ala a ty gdzie sie podziewasz?

Editku tak jestem rok starsza :) 30-stka piękny wiek :)
tzn ja już 31 ale wiadomo o co chodzi :)

Już poodkurzałam - ufff - bo ja mam ten odkurzacz wodny i zanim się go złoży, potem umyć cały trzeba bo ten syf do wody wpada, wysuszyć żeby nie ześmierdł to ja dlatego tylko 2 x w tygodniu odkurzam:-p a resztę zmiotką zmiote jak nakruszone jakies paprochy:-p

Na weekend od piątku mam chrześniaka u siebie, muszę do T. zadzwonić żeby bilety z firmy do kina akołował to chłopaków zabierze :)

Hejka.

Editku super wyglądasz z Ewą Drzyzgą mi się kojarzysz:tak: a torcik wygląda smakowicie.. Teraz zero zimnych napojów i proszę doleczyć anginkę!!
Z dietowaniem ech...różnie, ale widać efekty tak czy siak. Walczę dalej:)

Gaja
od poniedziałku , od samego rana taka mobilizacja, to cały tydzień pracowity będziesz miała:)

Edyśku z oczami tak różnie, ale w następnym tygodniu śmigam do okulisty.

Mateuszkowa
bo na te grzyby to ludzie śmigają skoro świt a potem sprzedają przy drodze.

reklama
Editek super zdjęcia :-)
Gaja i ja jestem w klubie ryczących 30 :-D tyle, że ja mam 32.
Mateuszkowa, bo oni mają swoje miejsca, może jakby cały dzień po lesie chodził to by nazbierał. My byliśmy tam gdzie zawsze było dużo prawdziwków, kiedyś to pełne wiadra można było nazbierać, a my raptem zebraliśmy kilka. Jak dla mnie na grzyby jest za sucho.
Jolek a gdzie się podział Twój wagowy suwaczek ?

Zaraz córa przyjdzie ze szkoły a ja będę do pracy się zbierać.

Do góry