Nie nadrobilam nic,przyznaje sie tyle tylko co z tej strony...
W sumie to nie wiem od czego zaczac ...o tym co sie u mnie dzialo to moze opowiem na

a dzialo sie i dzieje sie nadal...
Waga stoi w miejscu...przyszla @ i dobrze ,bo normalnie myslalam,ze zezre konia z kopytami,masakra!!

stoi w miejscu tzn. 59/60 ale po dwoch tygodniach obzarstwa juz czuje,ze mam wiekszy brzuch
W ogole...w zwiazku z tym,ze odstawilam tabl. anty zsypalo mi gebe jak nastolatce normalnie!!!

teraz to juz jest dobrze bo tydzien temu bylam w koncu u lekarza(dlugo musialam czekac) i tabletki biore i smaruje przepisanymi przez dermatolog masciami.
Nie docenialam mojej gladkiej buzki gdy tabsy bralam oj nie...

ale najprosciej bylo pojsc do gina po recepte i znowu w tabletki sie rzucic ale powiedzialam NIE ,nie po to zakladalam spirale by ja teraz wyciagac i spowrotem tabl. brac

ale wierzcie,ze ciezko bylo...no kazdy mankament swojego wygladu mozemy jakos ukryc a gebe gdzie mialam schowac??

zaden puder ani fluid nie pomagal bo mialam takie mnostwo malutkich grudek ,najwiecej na czole i policzkach...wlasnie nie taki typowy mlodzienczy tradzik tylko cholera wie co...teraz jest lepiej ale jeszcze nie do konca
Poza tym Majka moja mi sie rozgadala na maksa

zdrowa poki co ,ale dzisiaj cos dziwnie mi wygladala ...rano juz wstala z katarem,wiec tfu tfu ale mysle,ze 2 do 3 dni i cos sie rozwinie

znowu.
Bo z pogoda u mnie roznie...LATO mialam w koncu,wtedy gdy z PL wrocilam po tym nieudanym urlopie,to do nas przyszla piekna pogoda z polski chyba bo wtedy u Was sie pogorszylo...a zreszta z ta pogoda to jakis misz-masz raz cieplo raz zimno,masakra.
Ostatnie dwa dni to goraco normalnie ,ale tak inaczej,to slonce jakies takie dzikie...nie ma co,koniec swiata sie zbliza

slyszalyscie w ogole?? 21 grudzien
Mysle by moje hula hop przeprosic bo juz dawno nie krecilam...na rolkach boje sie jezdzic ,masakra,probowalam ale stracha mam normalnie...

nie wiem po co je kupilam
Oki,narazie tyle...powoli bede sie wdrazac,jezeli pozwolicie ;-)
Tez nie lubie prasowac,bo juz tyle sie w swoim zyciu po domach naprasowalam,ze masakra!!!
Dobranoc dziewczynki,do jutra.