Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zaczelam zrec!! tak wiec wracam do Was zebyscie mnie to na wlasciwy tor naprowadzily ;-) szczera do bolu co nie?,wraca jak czegos potrzebuje

więc prasuję jeśli muszę przed włożeniem na garb

No i me dzieci tzn. Miłosz i Olka nie lubieją jeździć na działkę a samych ich w domu na pół dnia nie zostawię
a dzialo sie i dzieje sie nadal...
stoi w miejscu tzn. 59/60 ale po dwoch tygodniach obzarstwa juz czuje,ze mam wiekszy brzuch

teraz to juz jest dobrze bo tydzien temu bylam w koncu u lekarza(dlugo musialam czekac) i tabletki biore i smaruje przepisanymi przez dermatolog masciami.
ale najprosciej bylo pojsc do gina po recepte i znowu w tabletki sie rzucic ale powiedzialam NIE ,nie po to zakladalam spirale by ja teraz wyciagac i spowrotem tabl. brac
ale wierzcie,ze ciezko bylo...no kazdy mankament swojego wygladu mozemy jakos ukryc a gebe gdzie mialam schowac??
zaden puder ani fluid nie pomagal bo mialam takie mnostwo malutkich grudek ,najwiecej na czole i policzkach...wlasnie nie taki typowy mlodzienczy tradzik tylko cholera wie co...teraz jest lepiej ale jeszcze nie do konca 
znowu.
slyszalyscie w ogole?? 21 grudzien 
nie wiem po co je kupilam 

nie było- mnie bo znowu byłam chora i nie bardzo miałam nawet siłe tutaj wejść ...