reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

jestem :)
nie mam siły na obiad T. ma dziś talerz płotek haha, usmażonych na chipsy ale takie lubi. Olka jadła w przedszkolu a Maks nafutrował się kanapek i chyba nic nie bedę kombinować bo i szczerze mi sie nie chce.

W międzyczasie zaliczyłam Chodakowską :)

reklama
Cześć dziewczyny. :)
Rzadko jestem, i przez to jak stanęłam na 64 to stoję. -,- Nie mogę się zebrać znowu, żeby coś zrobić ze sobą. Za dużo się chyba dzieje w moim życiu ostatnio. :) Teraz częściej będę wpadać, bo już egzamin z prawka mam za tydzień i już wracam do domku. :)

Jestem i ja ..........ooo rajuuu nie bijcie <boi sie> ;)

Ja Was opuscilam na czas wakacji,ze tak powiem ale wakacje sie skonczyly i ...no wlasnie :crazy: zaczelam zrec!! tak wiec wracam do Was zebyscie mnie to na wlasciwy tor naprowadzily ;-) szczera do bolu co nie?,wraca jak czegos potrzebuje :-D

No ale tak serio ,prawde mowiac stesknilam sie chyba :tak:
Tylko musze was troszku nadrobic ,ok?

Gaju ty nie robisz obiadu a ja wlasnie nie wiem co na jutro małemu zrobić hmmm... tzn. napewno jakąś zupę tylko nie wiem jaką pomysłu brak:confused:
Toxi trzymam kciuki za egzamin:-)
Jolit to i tak masz usprawiedliwienie bo ja cały czas z dziewczynami pisałam a i tak trochę przytylam heheh:-)

Lecę bo deska do prasowania mnie woła ech.. a jakby tak sama wyprasowała tą gorę :-);-):-D

Jolitka i Toxi witajcie z powrotem :tak:

Prasować nie lubię i nie mam deski więc na niskiej ławie nie bardzo bo zaraz Maks próbuje grzebać:dry:więc prasuję jeśli muszę przed włożeniem na garb:-p

Editek Maksowi też zupkę z rana wstawię jakąś, brokułową zapewne bo akurat mam :) A na drugie dla reszty pierogi z borówkami bo już ostatnie dziś zebraliśmy:tak:

No i jeszcze 1,5 godziny robiłam na dziełce - zaniedbałam ją już 2 - gi rok :/ No za daleko jak dla mnie z buta a samochodem to jak T. wróci czyli zazwyczaj wieczorem i koło się zamyka:dry: No i me dzieci tzn. Miłosz i Olka nie lubieją jeździć na działkę a samych ich w domu na pół dnia nie zostawię:confused2:

Ciepełko dzisiaj więc dzionek na dworku spędziliśmy:)

Jolit Toxi witajcie kobitki.

Edyśku a jakoś mnie drażnił ten suwaczek i nic a nic nie mobilizował:(

Gaja u nas też dziś obiad na szybko...czyli pierogi kupne z mięsem chłopakom zapodałam a do tego mizeria:)

Editku oj mnie też czeka prasowanie i to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka sterta młodego ciuszków. Prasuję tylko jego rzeczy, a nasze to już przed ubraniem jak coś wymaga prasowania. ogólnie to lubię prasować ale dziś jakoś weny brak :(

Nie nadrobilam nic,przyznaje sie tyle tylko co z tej strony...
W sumie to nie wiem od czego zaczac ...o tym co sie u mnie dzialo to moze opowiem na :ninja2: a dzialo sie i dzieje sie nadal...

Waga stoi w miejscu...przyszla @ i dobrze ,bo normalnie myslalam,ze zezre konia z kopytami,masakra!!:wściekła/y: stoi w miejscu tzn. 59/60 ale po dwoch tygodniach obzarstwa juz czuje,ze mam wiekszy brzuch :shocked2:

W ogole...w zwiazku z tym,ze odstawilam tabl. anty zsypalo mi gebe jak nastolatce normalnie!!!:no::no::no: teraz to juz jest dobrze bo tydzien temu bylam w koncu u lekarza(dlugo musialam czekac) i tabletki biore i smaruje przepisanymi przez dermatolog masciami.
Nie docenialam mojej gladkiej buzki gdy tabsy bralam oj nie...:-D ale najprosciej bylo pojsc do gina po recepte i znowu w tabletki sie rzucic ale powiedzialam NIE ,nie po to zakladalam spirale by ja teraz wyciagac i spowrotem tabl. brac :no: ale wierzcie,ze ciezko bylo...no kazdy mankament swojego wygladu mozemy jakos ukryc a gebe gdzie mialam schowac??:szok::-D zaden puder ani fluid nie pomagal bo mialam takie mnostwo malutkich grudek ,najwiecej na czole i policzkach...wlasnie nie taki typowy mlodzienczy tradzik tylko cholera wie co...teraz jest lepiej ale jeszcze nie do konca :sorry2:

Poza tym Majka moja mi sie rozgadala na maksa ;) zdrowa poki co ,ale dzisiaj cos dziwnie mi wygladala ...rano juz wstala z katarem,wiec tfu tfu ale mysle,ze 2 do 3 dni i cos sie rozwinie :dry:znowu.
Bo z pogoda u mnie roznie...LATO mialam w koncu,wtedy gdy z PL wrocilam po tym nieudanym urlopie,to do nas przyszla piekna pogoda z polski chyba bo wtedy u Was sie pogorszylo...a zreszta z ta pogoda to jakis misz-masz raz cieplo raz zimno,masakra.
Ostatnie dwa dni to goraco normalnie ,ale tak inaczej,to slonce jakies takie dzikie...nie ma co,koniec swiata sie zbliza:-p slyszalyscie w ogole?? 21 grudzien :-p

Mysle by moje hula hop przeprosic bo juz dawno nie krecilam...na rolkach boje sie jezdzic ,masakra,probowalam ale stracha mam normalnie...:confused2: nie wiem po co je kupilam :confused2:

Oki,narazie tyle...powoli bede sie wdrazac,jezeli pozwolicie ;-)

Tez nie lubie prasowac,bo juz tyle sie w swoim zyciu po domach naprasowalam,ze masakra!!!:-D

Dobranoc dziewczynki,do jutra.

Ja już poprasowałam.Obstawiałam,że trzy godziny mi to zajmie a w godzinkę się wyrobiłam :-)
Jolit no to czekamy na newsy od Ciebie. Trzymam kciuki żeby Majka się jednak nie rozłożyła. A jak tam ona sobie w przedszkolu radzi, dalej się moczy??

reklama
Hej Dziewczyny :tak: nie było- mnie bo znowu byłam chora i nie bardzo miałam nawet siłe tutaj wejść ...

Widze tylko że Jolitk@ i Toxi wróciły i biorą się dalej za odchudzanie to może dołącze do Was bo też ostatnio odpusciłam :wściekła/y:

ahh i nie popisze bo oczywiscie dzieci piszczą :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Do góry