reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
A widzisz no to mam nadzieję,że jutro mi się uda. Zaraz machnę sobie ABS żeby nie było że ćwiczyłam tylko 9 minut dzisiaj :(

Mega "biedronki" do Ciebie poleciały :)

Ostatnia edycja:
co poleciało??:-):-):-)

a botwinkę mam w słoikach,taką własną ,ogródkową.

to jak ty jeszcze jakieś ABS-y wykonujesz to chyba noga ok?:tak:

ABS zrobione a i jeszcze ćwiczenia z Jillian zrobiłam:) Brykam obiad robić bo M niedługo z pracy wraca a obiadu nie widać, a jeszcze prysznic muszę zaliczyć:)

Mega no wiesz "biedronki" ;)
Abs na leżąco się robi więc noga nie musi być sprawna:) Już jest prawie ok dlatego i z jillian poćwiczyłam:)

Mega a czy czapkę a'la angry birds byś umiała zrobić jesli kojarzysz te ptaszyska??????

jola dasz radę, ja w to wierzę :) I uwierz satysfakcję będziesz miała niesamowitą z tego :) Jolus a Jillian robisz cały trening, tzn te 30-40 minut czy wybrane?

gaja kojarzę,takie kolorowe ptaki,tak? taki czerwony z czarnymi brwiami i pomarańczowym nosem mi sie kojarzy:-)

reklama
Gaja robiłam ten trening pierwszy co mi wstawiałaś. wczoraj i dziś też, miałam sobie pociągnąć jedynkę i dwójkę ale że się wzięłam za te insanity to odpuściłam a potem wyszło jak wyszło i tylko jedynkę dziś zrobiłam.

Edysiek przecież już po 14tej :)

Mateuszkowa
żarłoku :p

Do góry