Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)
Ale taki mały piekę tylko dla siebie, bo tylko ja go jem.
.
Jedyne co wybraliśmy się nad jezioro połazić po plaży ale Maks nie miał na to ochoty i cały czas beczał
ranny ptaszek z twojego synka!

Ja ogólnie dużo snu nie potrzebuję, zawsze szybko wstaję,bo po prostu jestem wyspana (jak obudzę się o 9 to jestem w szoku, bo to dla mnie środek dnia
). A w dzień nigdy nie zdarza mi się spać, choć to raczej dlatego że szkoda mi dnia. 
Ale jak sam mowi na wakacje zaprzestaje diety bo wtedy więcej ruchu będzie miał - mamy w planach trase na parking leśny a to w jedną stronę jest ok 6 km od domu więc 12 km dziennie przy sprzyjającej pogodzie i dietkę może zarzucić na ten czas

potem będę nadganiać program.na ale się wyspałam za to:-)
.no to były 2 miski tych chipsów,ale zrobiłam im 2 talerze koreczków owocowych i 2 talerze koreczków z warzywami.Po godz. te talerze były puste,no to doładowałam im jeszcze.Zjadali wszystko,te owoce,warzywa,kanapeczki itd.I wyobraźcie sobie,że jak impreza się skończyła to te 2 michy chipsów zostały pełne!! w szoku byłam.I jeszcze jedna matka jak odbierała synka pyta mnie czy on w ogóle coś zjadł,bo nic nie lubi tylko słodycze.A ten chłopiec opruł sam prawie cały talerz tych warzyw.Doszłam do wniosku,że chodzi chyba o sposób podania warzyw i owoców i wtedy nawet niejadek zje.