reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dzień dobry

to ja :-Dtak wiem, czekałyście, nie spałyście po nocach :-p:-p:rolleyes2::rofl::rofl::rofl:

biegam codziennie, póki co mój mega dystans to 4,5 km :-D trase będę systematycznie wydłużać.zaczełam od 3,3 km
jem słodycze ofkors bo jakże inaczej, ale przynajmniej już takich wyrzutów sumienia nie mam :sorry:
po bieganiu ( na wieczór ) nie mogę spać :szok: mam tyle energii i jestem głodna :-D:-D

gorąc u nas taki, że nie wiem jak dziecko ubrać!! 25 stiopni w cieniu ale dziś ma się ochłodzic do..17 .. :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam po długiej nieobecności:)
Przepraszam ale czasu mało ostatnio a do tego komp mnie nie pociąga. Pogoda się zrobiła to i sporo czasu na dworku spędzamy. Teraz też byśmy byli ale młody niespodziewanie szybko odleciał na drzemkę.
U nas ogólnie stara bida. Jesteśmy po imprezce urodzinowej Igorka i gościach. Pokoik praktycznie gotowy. Muszę tylko kupić mu jakąś komodę, zmienić żyrandol i listwy przypodłogowe założyć. Aaaa i rozglądam się za łóżkiem, taki duży facet przecież nie może spać w łóżeczku ;-)

Zobacz załącznik 553140Igorek w swoim pokoiku. Kawałkiem widać gąbkę ze starego wyrka,ale chwilowo Igi sobie to przysposobił na trampolinę:)

Witam weekendowo :-)
U nas troszkę się ochłodziło, ale tylko troszkę. Córcia oczywiście szaleje na dworze. Teraz nie sposób ją zagonić do domu z dworu. Podobno jutro ma być zimno.
Byłam na małych zakupkach, właściwie to teściowa chciała jechać do miasta, nie miała z kim bo teściowi się nie chciało. Ale warto było bo kupiła Angeli sandałki, a ja sobie kupiłam bluzkę i spodnie :-)

Jolek życzenia dla synka ( trochę spóźnione :zawstydzona/y: )
Fajne samochodziki ma Igorek :tak:

Edyśku super,że zakupy udane i że teściowa się szarpnęła:)
Zimniej ma być tylko przez weekend potem znów ma się cieplej zrobić. :)

Dzięki za życzonka dla młodego:)

jolek to młody już u siebie śpi? czy on ogólnie spał u siebie tylko w łóżeczku bo nie pamiętam?

Dorka niedługo maratony zaczniesz biegać :P Ale naprawdę super że coś działasz a masz smartfona ? ponoć jest aplikacja endomondo co ci mierzy dystans, średnią prędkość i spalone kcal :)

A ja? Wczoraj u rodziców na grilku byłam, ojciec mój nowa altanę postawił to trzeba było sprawdzić i normalnie wypasiona jak te domki nad morzem, można w niej lato mieszkać:-p
A na swojej nie byłam hehe, bo wczoraj wiało i bez słonka to nie chciało mi sie na niej robić jakoś:sorry:

Witam :-)
Gaja taka altanka to fajna sprawa.
Moi rodzice mają na działce taką murowaną, jest łóżko i takie tam. Raz z koleżanką nocowałyśmy w niej po dyskotece. Rodzice oczywiście o dyskotece nie wiedzieli, bo ja powiedziałam że idę spać do niej a ona że do mnie ;-) To były czasy :rolleyes2: :-D

Zaraz nastawiam fasolę, bo mam zamiar dzisiaj fasolkę po bretońsku ugotować. Trochę ogarnę i chyba na dwór pójdę, bo jak na razie nawet ładnie jest.

Miłego dnia babeczki :-)

Hejka. Pogoda u nas się poprawiła choć zimno jest.Od rana chmury a teraz piękne słońce. Spacer zaliczony, chatka ogarnięta. Od poniedziałku przechodzę na dietę typowo do mojej choroby. Postaram się wam później kawałek jadłospisu wstawić. Jestem ciekawa waszego zdania.

Gaja Igor spał w łóżeczku i śpi dalej. Za łóżkiem dla niego się rozglądamy.Tylko że wcześniej spaliśmy wszyscy w jednym pokoju a teraz on śpi w swoim a my w swoim.
Czyli altana opita:P

Edyśku pojadłabym sobie fasolki po bretońsku mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hej!

u nas sie ochłodziło ale i tak jest przyjemnie. dzisiaj dzień minąl mi w biegu. szkoła, zakupy, później kino ( straszny film 5 ale taki sobie :P ) , wczoraj umyłam okna więc mam spokój :-)
za to jutro idziemy do ogrodu doświadczeń o takiego: https://www.facebook.com/od.lema?fref=ts bo jest za free :-)

golębie mi się chciały zadomowić na balkonie i te france gniazdo chcialy uwić sobie w donicy! normalnie walczyły ze mną :szok::no: ja do nich z " pięściami " a te do mnie z dziobem :P :P w końcu P spakował donice w której siedziały i spokój-narazie, bo czają się caly czas..

Gaja dzięki za te słowa! :) naparwdę dodają mi sił do dalszego biegania :-)) u nas jest maraton za tydz, ale ja podziekuje z moim krótkim dystansem narazie zlostanę. mam ta aplikacje na tel jak sie okazało więc będe korzystać :-) super z tą działka masz. my niby tez mamy. niby bo jest jedna w Wieliczce ale teściów - co powiem, no syf jest lekki. zaniedbana, piękna jest bo taka trochę dzika i duża, ale jechac tam , szorowac to, i z całą familią P. to nie moje klimaty :/ raz na jakiś czas ale jako gośc owszem. a moi rodzice mają działkę ale ponad 100km od Krk, kupili 2 lata temu i remontuja tam dom mieszkalny bo był w stanie surowym cały do rozbiorki więc tez wszystko w rozsypce. chyba prędzej gdzies na dziko pojedziemy kiełbase upiec :P

Jolek super pokoik :-) wazne, że Igi się cieszy a osobne, dorosłe łóżko to naprawdę krok w dorosłość :-) nas tez to czeka ale pewnie na jesień, jak zrobimy pokoik.

Edysiek niezłe przeboje! ;-) u mnie takich akcji nei było. byłam dziwnie poprawna. aż za bardzo ": daj fasolki troche ;-)

No tak:-)jak mnie nie ma to wszystkie piszą haha:-)
My jak zwykle sobota na wsi u jednych i u drugich dziadków hehe fajnie bo u teściów wszystkie "ciocie" czyli wujkowie bo J ma 4 braci zajęli sie malym a mówi do nich ciocia heh :-) i trochę moglam złapać tchu :-)

Jolek super pokój i fajnie położona tapeta ;-) to tak pasami kładliście? no i napisz jaka to dieta heh

Edysiek fajna teściowa sandałki wnusi kupiła u mnie to teść by kupił ale teściowa to nie bardzo. A Wy szykujecie się na majowy weekend pod namiot? Bo my chyba koncem czerwca dopiero pojedziemy nad nasze jezioro. A właśnie ja też kiedyś tak nocowalam kurde fajne to czsy były byleby się przespać i tak samo ja śpię u koleżanki ona u mnie haha a ja myślałam że tylko ja tak muszę kombinować :-D

Dorcia to gdzie mają ta dzialkę? 100km od Krakowa to niedaleko mnie :-) to przyjedź do nich a przy okazji wstapiecie do nas na grila:-):-D:-)

Gaja ja mam dzialkę obok swoich rodziców i chodzę na ich bo mają fajniej heh a u siebie nic nie robie bo muszę ją sprzedać. Rodzice zawsze mają fajniejsze heheheh:laugh2:

reklama
Editku moi rodzice maja fajniejszy domek ale zagospodarowana to my mamy lepiej :) Choc i mnie sie nie chce już na niej robic bo po pierwsze za daleko ona jest, tzn. żebym z Maksem z buta szła, a po drugie mam same stare dziady na około co to tylko od rana skoro świt stoja i czatują czy chwast nie wychodzi i tylko patrzą co ja robię na swojej, bo nie robię tak jak oni od rana do nocy, mam chwasty itp i ich to boli bo na ich działkę przełażą:confused2: Wiecie taki typ emeryta co nie ma co w życiu robić tylko na tej działce od rana do nocy siedzi:confused2:

Wkurzające to bardzo, najchętniej bym normalnie taki płot postawiła, żeby na nich nie patrzeć:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry