Alusia oczywiście, że każdego psiaka trzeba sobie wychować ale uwierz mi jak patrzysz na takiego maluniego szczeniaka przychodzi to z wielkim trudem a potem na głowę włazi
. Mojej Oli bardzo york się podoba, ja niestety mam uprzedzenie, bo np na działce mojej mamy obok sąsiedzi mają 2 yorki i jeden już ją ugryzł - tak ni z gruchy ni z pietruchy wlazł na jej działkę i dziabnął ją w kostkę, drugie są hałaśliwe (przynajmniej te dwa, non stop ujadają), mam nadzieję, że uda ci sie go wyszkolić
Zresztą sobie poczytasz wiele w necie na temat szkolenia psa
Jak Jolit@ pisała to jak dodatkowe dziecko w domu
. Mojej Oli bardzo york się podoba, ja niestety mam uprzedzenie, bo np na działce mojej mamy obok sąsiedzi mają 2 yorki i jeden już ją ugryzł - tak ni z gruchy ni z pietruchy wlazł na jej działkę i dziabnął ją w kostkę, drugie są hałaśliwe (przynajmniej te dwa, non stop ujadają), mam nadzieję, że uda ci sie go wyszkolić
Zresztą sobie poczytasz wiele w necie na temat szkolenia psa
Jak Jolit@ pisała to jak dodatkowe dziecko w domu

, ja też wiecznie sama na spacerach, mam co prawda koleżankę z rówieśnicą w Maksa wieku ale gdy ja wychodze na spacer wtedy jej mała ma drzemkę w domu i na odwrót
przewialo ich czy co? skad u was problem z uszami? antybiotyk jakis malemu podajesz? a u drugiego skad ta goraczka?